Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez szerintetek gáz? Vagy...

Ez szerintetek gáz? Vagy ismerkedésben (akár baráti) vagy párkapcsolatban majd hátrány lehet?

Figyelt kérdés

Az, hogy csak facebook-om van, az se viszem túlzásba.

Így mondjuk lemaradnék a pasi instagramom dolgairól...

27 éves vagyok, nő. A többi közösségi oldalról nem tudok. Nahh, és így esetleg lemaradnék, miben sántikál? :)) Vagy jóó, hogy így van?

Írjatok kort és nemet és lécci, hogy tudjam, hány éves és milyen nemű véleménye és jobban tudjam értékelni válaszokat.

2015. szept. 27. 20:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én elvagyok így, félreértés ne essék, csak a vélemények érdekelnek. :) Meg hát most ezen elgondolkodtam, naaaa....Nem látom a lány ismerőseit, hogy kiknek miket ír nyilvánosan, kitől tartsak. Mert én nem is, de sokan nagyon is ott élnek. Már esküvő másnapján kiteszik, hogy házasok...csoda, hogy eddig nem láttam szelfit rögtön esemény után, hogy már házasok. Vagy azt, hogy épp hol vannak. Ezt sok betörő biztos kedveli is :))
2015. szept. 27. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Én már láttam terhességi tesztet kirakva facere. Nem volt gáz, á dehogy. Amúgy meg ne akarj lenyomozni senkit, ha ennyire bizonytalan vagy, ne próbálkozz, vagy mit tudom én.
2015. szept. 27. 21:45
 13/15 opened paradise ***** válasza:

Nekem se fb,se insta,se skype...

Tud az lenni,de nem izgat.

20/F

2015. szept. 27. 22:07
 14/15 A kérdező kommentje:
21:45, mire gondolsz?? Totál lenyomozni nem tudom, nem akarom, de egy kis puhatolózás meg "képben levés" lehet, hogy nem árt...bár, akivel akar valamit, nem nyilvánosan fogja megoldani...
2015. szept. 27. 22:09
 15/15 anonim válasza:
szerintem egy kicsit paranoiás vagy.
2016. jan. 23. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!