Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért akarnak az emberek...

Miért akarnak az emberek párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Miért általánosítasz?
2016. febr. 17. 18:19
 2/12 anonim ***** válasza:
nem tudom, én nem akarok.
2016. febr. 17. 18:19
 3/12 A kérdező kommentje:

# 1

Mert az emberek nagy része abban akar élni. Imádom az ilyen értelmetlen benyögéseket.

2016. febr. 17. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ember társas lény.

Mindenkinek szüksége van valakire, aki törődik vele, megérti és szereti.

2016. febr. 17. 18:22
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Magányosan jobb élni?De az is igaz,hogy jobb magányosan,mint szenvedni egy kapcsolatban.
2016. febr. 17. 18:34
 6/12 PearlDiver ***** válasza:
100%
Alapvetően a fajfenntartási ösztön miatt, meg mivel erre rakódik a szocializáció, amióta létezik a család, mint intézmény. Egy pár sokkal jobban elboldogul egy csomó helyzetben, mint valaki egyedül, mivel tudnak egymásra támaszkodni. Ráadásul (vagyis valójában a fentieket elősegítendő) szeretni és szeretve lenni igen jó érzés.
2016. febr. 17. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Szeretetfüggök, halgass csernust
2016. febr. 17. 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel kapcsolatban csak annyit tudok neked mondani, hogy soha nem volt benne részem, mint ahogy soha nem volt mellettem egyetlen egy olyan ember, sem akire támaszkodhattam volna, hogy elmondhassam mi az, ami bánt vagy rosszulesik, mert nekem is vannak érzéseim. Nem vágyom sokra csupán egy megértő társra, akiben megbízhatok, akit szerethetek, és mindezt viszonozza.
2016. febr. 17. 18:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

8as össze foglalta mi az ami miatt mindenki szeretne, a kérdés alapvetően hülyeség, mert most valami miatt csalódtál vagy éppen még eddig semmi nem jött össze...

Én is gyakran vagyok úgy vele, hogy jobb lenne egyedül, mert pont elég szarság ért már ahhoz, hogy ne akarjak többet...ettől függetlenül akarnék egy olyat, mint amit a 8as válaszoló is írt, de ha nem jön össze akkor nem jön össze, ettől még akarni akarod meg lenne rá szükséged, de nem vagy rá képes és kész.

2016. febr. 17. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ezért :

[link]

Alulról a 3.-at ajánlom a figyelmedbe. Egy mentálisan egészséges embernek szüksége van szeretetre. Egy darabig elegendő az, amit a család és a barátok nyújtanak, később több kell. Egészséges embereknél ez így működik, csak az időben van eltérés, de az igény megjelenik.

2016. febr. 17. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!