Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki közületek, akik úgy érzik, megtalálták életük párját, és többet nem akarnak mással lenni? (Nem házasok, csak párkapcsolatban élők! )
Most épp nem, de csak úgy jövök össze valakivel, ha ezt érzem vele. Nem is történt meg eddig gyakran (kétszer).
24/F
Igen, én itt vagyok, 3 évesek leszünk egy hónap múlva.
Ő 31F, én 25N
Friss szerelemnel mindig igy vagy. Egy kapcsolatert viszont hosszu tavon meg kell majd dolgozni. Mikor az ujdonsag varazsa elillan.
Mondjuk en ugy erzem ,hogy meg mindig ugyan ugy szeretem a parom mint 3 evvel ezelott, de szerintem ha ossze hasonlitom az akkor es mostot eg es fold.
Szokatam is mondogatni neki, hogy bezzeg regen amikor meg szerettel egy egy kisebb nezetelteresunknel. :-)
persze tudom ,erzem,hogy most is szeretjük egymast,de az elejen mas volt.
Az eleje mindig a legjobb,legszenvedelyesebb.Csakis rajtatok mulik meddig marad az.
En meg mindig "olni tudnek" erte!!! ;-)
Sok boldogsagot nektek,elvezetek jol egymast. :-*
4 éve vagyok a barátommal, remélem együtt maradunk :)
nagyon nagyon passzolunk testileg-lelkileg, és ráadásul én még jobbnak érzem a kapcsolatunkat, mint 4 évvel ezelőtt, az elején. tehát szerintem nem törvényszerű az "összehasonlíthatatlanság", mint amit az 5ös írt.
Úgy érzem igen. A többi válaszolóhoz képest még fiatal a kapcsolatunk, de szerelem volt első látásra. Mindenben passzolunk, minden megvan köztünk ami kell. :)
21L, 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!