Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedvelitek az olyan nőket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvelitek az olyan nőket, akik a párkapcsolatban domináns szerepet akarnak betölteni? Nem csak szexre gondolok.

Figyelt kérdés
Tehát ő szeretne irányítani,minden téren.Szerintem az ilyen nők arrogánsak és hosszú távon elviselhetetlenek.Ki hogy látja?
2010. márc. 31. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
egyetértek és idegesítő is szerintem 2 normális ember ideális
2010. márc. 31. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nemrég lett vége egy ilyen kapcsolatnak, 3 hónapig bírtuk egymást. Arrogáns nem volt, de hosszú távon tényleg elviselhetetlen.
2010. márc. 31. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez leginkább attól függ hogy a csaj mennyire tetszik vagy mennyire szimpatikus, meg amennyi ember annyi féle nézőpont, de valaki pont az ilyen tulajdonságokat szereti a legjobban egy nőben, valaki azt szereti ha egy lány nagyon szelíd, valaki meg a 2 közt, az én véleményem az hogy nagy részt azok a srácok szeretik ezt a tulajdonságot egy nőben, akik maguk is hasonlók, de a lényeg hogy mindig mindenhol mindenre van példa, persze csak azért nem fog tetszeni egy nő mert domináns szerepet akarna betölteni, de ha úgy lenne ilyen hogy nagyon tetszene akkor imádnám, számomra sokkal elviselhetetlenebb lenne egy nagyon szelíd lány, persze ha csak egy ismerős akkor más a helyzet. A kedves kérdezőnek mondom hogy minden ember más, jól is néznénk ki ha mindenki mindent ugyanúgy gondolna/látna.
2010. márc. 31. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan izgató az ilyen típusú nő számomra. Nem tudom mi lehet az oka...
2013. jan. 27. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én biztosan el tudnám viselni.. türelmes ember vagyok, és imádom az ilyen nőket. :)
2014. okt. 22. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!