Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek helyemben ha...

Ti mit tennétek helyemben ha ilyen anyutok lenne?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem . Tanácsot szeretnék kérni toletek mert már komolyan nem tudom mit csináljak. Anyum nemrég vállt el apumtól 15 év után. Orulltem hogy elválltak mert mindig csak a családi veszekedést halgattam. Mindig csak a pénzen veszekedtek. Apum sem valami jó ember gépezett, kolcsonoket vett fel egyiket a másik után és ez így ment. Miután a szuleim elválltak anyum elkezdett pasizni. Már odáig jutottak a dolgok hogy se szó se beszéd elhozta hozzánk és ott aludt napokig. Hozzáteszem egy primitív embert hozott. Ezt kellett néznem a kislány testvéremmel aki most 7 éves és fiú testvéremmel aki 10 éves. Akkor volt a szalagavatóm és az engedélyem nélkul meghívta ot és aztán pasiról pasira ment. Kislány testvéremet mindig is szerette és én ennek szivbol orulok hogy legalább ot szereti. Ha már engem és a fiú tesómat nem . Mindig azt mondta hogy o a legkisebb és ot kell szeretni mert beteges. De mink is megérdemelhetnénk egy kis szeretetet. Engem kritizál, leszégyenít akárhol. 20 éves leszek és azért akarja hogy mennyek foiskolára mert jó pénzt kap rám(kulfoldon dolgozik, amikor nincs itthon mamámmal vagyunk) Nemadtam be a kérvényt. Akkor kezdodott a sok veszekedés, lemondott engem . Elotte se szeretett de most utálatosabb mint volt. Szerinte rajtam áll hogy a családom j´megtudjon éllni. Tudom hogy úgysem adná nekem oda mert mindent amim van a barátomtól kapok. O veszi nekem iskolába a reggelit, ruháztat és amit csak akarok megvesz. Tudja hogy milyen az anyum de nemmer szólni neki. Szerinte nem ér annyit hogy elveszítsen engemet. Multkor mentunk vásárolni és az utcán találkoztam az eggyik barátnommel és orultem hogy láttam. Beszélgettunk és a végén nevettem. Erre flegmán elkezd utánozni hogy hehehe. Aztán egy barátomnak koszontem hogy szia akkoris ugyanugy utánozott. (utánna kérdezte iskolában hogy miért csinálta, mert meghallotta), aztán mentunk vásárolni felpróbálltam egy inget és azt mondta hogy úgy nézek ki mint egy majom benne. Mindig leszégyenít engem akár hol vagyok. Ha a barátom vesz nekem egy új trikót ami komolyan hogy olcsó volt azt mondta hogy minek má nekem megint rongy, hiába mondom neki hogy a barátom vette nekem. Akkor a barátom nálam volt és engedtem a csapból a vizet és azt mondta nekem hogy én fizetem e a vizet, te értetlen. Ugyanígy ha ugy hagyom a villanyt véletlenul. A legutolsó amikor betelt nálam a pohár amikor kulfoldrol trágár szavakkal illetett engem pedig csak azt írtam neki hogy nekem is szeretetre van szukségem és csak mariantol kapom meg tole nem . 2 éve vagyok lassan a barátommal és a világon legjobban szeretem ot! kozos terveink vannak. Ugy tervezzuk hogy elvégzem az iskolát és azután kimegyunk eggyutt kulfoldre dolgozni. Decemberbe a szulei az új házba koltoznek mink pedig koltozunk a régibe. 7 honapot dolgoznánk, kicsit ossze szedjuk magunkat hogy saját életet tudunk kezdeni.Most már megtilltotta hogy a barátom járjon hozzám, a telefon kártyámat akarja elvenni és egy forintot sem kapok. Nemtudom most mihez kezdjek mert nagyon megharagudott rám, ismerem hogy hogy fog viselkedni. Félek, hogy kidob engem otthonról. Már csak eltur engemet. A barátomhoz nem szivesen mennék. Nem szeretném elmondani hogy nekem milyen anyum van. Neki a szulei igen rendesek, joszivuek . Jó embert nevelltek a fiúkból. Néha már jobban szeretem oket mint a saját anyumat. Mondták is hogy olyan vagyok nekik mint ha már a lányuk lennék. Ott kapom meg azt a szeretetet amit másutt nemkapok. Akkor értettem meg és láttam hogy milyen egy igazi család amikor náluk voltam. Nálunk verés, veszekedés van mindig. Nem tudom, ti mit tennétek helyemben. Tudom, hogy a családot nem válogatjuk meg de nemértem miért ilyen hozzám és a fiú tesómhoz( hozzá is így visekedik kb de nekik még itt vagyok én aki a világon legjobban szereti oket) Kérlek írjatok nekem tanácsot :) Kicsit hosszúra sikeredett de valahogy kikellett magamból adni az információkat mert már ott tartok hogy rémálmok gyotornek amiben anyum a foszereplo :( Koszonom szépen elore is!

2016. márc. 30. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
És most 3-4 mondatban röviden kifejtve?
2016. márc. 30. 22:33
 2/3 anonim válasza:
Mivel mindketten felnőtt emberek vagytok, szerintem űljetek le és beszéljétek még. Nem szabad a sérelmeket magaddal cipelni. Nyugodtan mond meg neki, hogy mi bánt, persze normálisan.
2016. márc. 30. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Anyád egy idiota kivénhett pucsa aki kapu zárási pánikja miatr rajtatok tölti ki a dühét.Féltékeby rád amiért neked jó párkapcsolatod van ő meg elbaszta az életét.Amint tudsz koccolj le otthonrol.Amien jo fej a barátod beszeld meg vele és huzz el otthonrol.A tesoidat támogasd de ne marardj ien idiota anyáddal..
2016. márc. 30. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!