Fiúk lányok ti kit szerettek jobban anyutok vagy aputok?
Mivel az apámat 5 éves korom óta nem láttam, ezért anyám. :D
19F
Nem tudom..ez rossz kérdés..
Anyu néha(sokszor) egy házisárkány,apu meg úgysem szól bele a dolgaimba,viszont ha nagyon megharagszik akkor tényleg dühös lesz rám..De imádom őket..normális ember ilyet nem kérdez,és normális ember mindkettejüket szereti..
Pl. az is akit mondjuk gyerekkora óta vernek otthon minden ok nélkül, csak mert elmebetegek a szülők, vagy esetleg alkoholisták vagy csak úgy? Normális ember azt szereti aki megérdemli, ilyen nincsen, hogy bárkit is kötelező lenne szeretni.
Nem tudom.
Ugyanugy szeretem öket,de apával közvetlenebb vagyok...ö vele néha együtt szoktunk aludni,tv-zni,ölelgetem:)
De csak azért,mert vele közvetlenebb vagyok.
17f
Nagyon rossz embernek számítok, ha egyikőjüket sem szeretem igazán?
Apumat nem is ismerem, anyumat pedig inkább látom egy kedves nőnek mint ténylegesen egy anyának akit szívből szeretek. Most így belegondolva senkit nem szeretek igazán. :(
6-os furi :) pedig a fiúk általában anyásabbak szoktak lenni és anyudat nem is ölelgeted?
én mindkettőjüket ugyanúgy szeretem anyát ölelgetem puszilgatom apát csak megölelem meg néha megpuszil :D
ha sokáig nem találkozom velük vagy nem vagyok itthon akkor meg be is mászok közéjük filmezni tv-zni aztán ott alszom (nagy az ágy) de ezzel a nővérem is így van :)
Jaguár sajnállak :(
amúgy 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!