Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi velem a baj? Miben kéne...

Mi velem a baj? Miben kéne változnom?

Figyelt kérdés

Pár hónapja össze jöttem egy sráccal. Nagyon szerettem. Életembe először voltam szerelmes. Úgy látszott hogy ő is viszont szeret engem. Távkapcsolat volt az egész, leginkább csak az interneten tudtunk kommunikálni, de természetesen ismertem személyesen. Nem volt az a tipikus szépfiú, attól elég messze állt, valami viszont nagyon megfogott benne. A külső nem érdekel, csak a belső. Így hát facen beszélgettünk. Egyre ritkábban írt. Én mindig kerestem, de volt hogy már csak heti egyszer írt, nem igazán beszélgettünk. Megbeszéltük hogy találkozunk, utaztam volna miatta egy csomót, mert hiányzott és szerettem. Ő is ezt állította. A találka előtt egy héttel szakított velem. Miszerint ő végig csak hazudta hogy szeret és hogy hiba volt összejönnie velem. Igazándiból csak remélte hogy majd igy belém szeret. Vége lett. Minden jót kívántam neki. Mondtam hogyha kell egy barát itt vagyok. És szívből remélem hogy boldog. Szerintem normális voltam, de ki tudja.

Majd jött egy másik fiú. Vele barátok voltunk. Majd egyre többet jártunk ki sétálni. Mindig mondta hogy jó testem van, meg a jellemem is nagyon jó stb. Már előtte is sokszor mondta hogy milyen jó a testem.. Majd már olyanok történtek ami nálam már több mint a barátság. Pl. Megpuszilt sokszor.. szíveket küldött és azt írogatta hogy szeret. Így hát egy este adtam neki en is egy puszit mert kért, majd szájra is, nálam ez már tényleg nem szimpla barátság. Úgy voltam vele hogy vagy jöjjünk össze vagy maradjunk barátok, mert ez így nem. Hát akkor este összejöttünk. Megcsókolt. Sétálgattunk még, jól elvoltunk. Este mégsem éreztem azt hogy szerelmes vagyok.még beszélgettünk, továbbra is szeretett. Reggel pedig jelezte, hogy még sem érez többet barátságnál.. addigra már nagyjából én is ezt gondoltam magamról, hogy nem érzek többet, így csupán barátok maradunk. Ezzel nincs is gond, nem zavar. Kíváncsi lennék mégis hogy mi a baj velem, miért vagyok mindenkinek csak egy barát?

Rólam pár szót, hátha ti rájöttök miért vagyok mindig csak egy barát: 8os vagyok. Nagyon szeretek olvasni, szeretem a zenét, főleg a rock zenét kedvelem. Nem bánnám ha lennének fiú haverjaim, sokszor nem annyira jövök ki a lányokkal. Kicsit komolyabb vagyok, bár olykor nagyon őrült. Megbízható. A barátaimhoz nagyon ragaszkodom. Szeretek mindenkin segíteni. Ha valakit szeretek azt tényleg nagyon tudom szeretni. Mindenkinek csak a jót akarom. Nagyon sokat beszélek, olykor talán túl sokat. Lélekben nagyon erős vagyok.Rengeteg rossz tulajdonságom is van. Nem vagyok valami szép. Rágom a körmöm (most próbálom leszokni). Olykor szétszórt, néha kicsit rendetlen, emellett Idegesítő vagyok egy kicsit. Olykor elég makacs. Sokszor nem igazán értem a poénokat. Nehezen tűröm a csúnyabeszédet. És túl komoly vagyok néhány esetben. És nem vagyok perverz és nem igazan szeretek olyan dolgokról beszélgetni.

Mit kéne változnom? Miért vagyok csak egy barát mindenkinek? Mi miatt nem vagyok úgy igazándiból szerethető?

2016. márc. 19. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Najó, ezért lehet, hogy haragudni fogsz, de én is így voltam. Sose jöttem össze fiúval, ha igen nem volt jó a kapcsolat, mivel nem éreztem olyan vonzódást, és csak 9.es koromra döbbentem rá, hogy a lányokhoz vonzódok.. De szerintem nem találtad még meg az igazit, fiatal vagy még. Jobb, ha később lesz kapcsolatod. Gimibe kicsit megváltozol majd, és amit magadról mondasz, hogy nem vagy szép, biztos nem igaz.. Szerintem kicsit kevés az önbizalmad, a fiúk meg néha rátesznek, mert nem fogják fel, hogy ezzel fájdalmat okoznak, de rengeteg embert meg fogsz még ismerni. A helyedben nem aggódnék :)
2016. márc. 19. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy lányként írom ezt, de kérlek, fogadd meg a tanácsom. Ne változz meg! Nagyon fiatal vagy még, de ha megmaradsz ilyennek, a fiúk, férfiak tisztelni és becsülni fognak majd. Kevés mostanság a normális, becsületes lány... Szóval erősítsd a tábort! :) Meglásd, eljön majd az igazi.

De addig is... Maradj meg ilyennek! :))

2016. márc. 19. 15:28
 3/3 anonim válasza:
100%

Ha ez megnyugtat én is ilyen vagyok :D nah jó személyiségben talán nem.. de a fiúkkal én is így állok. Ha szeretem elveszítem. Ha meg jön valaki nem szeretem annyira, kedvelem de nem vagyok belé szerelmes.. és ha mégis történne valami egy puszi vagy csók .. a végén másnapra nem lesz semmi.. csak barátság ^^ Valahogy már kezdem megszokni, de úgy vagyok vele, hogy majd egyszer jön valaki aki tényleg szeret és én is őt.. ez lehet bénán hangzik meg ilyenek, de szerintem nem éri meg megváltozni és nincs semmi baj veled ^^ Majd el jön a te időd is a megfelelő emberrel ^^

Remélem nem írtam akkora nagy hülyeséget :)

2016. márc. 19. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!