Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj velem? Meg kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Meg kéne változnom szerintetek is? KÉRLEK SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés

Eddig úgy gondoltam hogy jó az amit csinálok,mármint úgy értem h a viselkedésemmel nincs gond...ugy gondoltam az a helyes út amin járok,és jó irányba haladok.Olyan lány vagyok,aki kitartó,kiáll a maga igazáért,nem kelletem magam a fiúknak,őszinte vagyok szókimondó,akaratos és sokat poénkodok...és nem vagyok olyan mint sok más lány...nem érdekelnek a szerelmes filmek a plázázás stb.nem szoktam sose nyafogni vagy hisztizni...és sosem sajnáltatom magam!!Attól még h ilyen a belsőm,a külsőm úgy gondolom elég nőies,174 magas vagyok 64kiló,hosszú szőkés-barna hajam van és kedves arcom(legalábbis azt mondják:D)

Akikkel eddig jártam fiúk,nagyon szerették a belsőm...hogy nem vagyok egy hisztis csaj,hanem hogy talpraesett normális csaj vagyok!csak jött 1 fordúlópont,mikor elgondolkodtam rajta hogy vmi gáz lehet velem...

nyáron összeismerkedtem 1 sráccal,nagyon bejött,később szerelmes lettem belé...önmagam adtam neki ahogy mindig szoktam...azt hittem ez bejön neki,de nagyot koppantam...annyit mondott(azt sem nekem) hogy nem vagyok az esete...Miután ezt megtudtam próbálkoztam még 1 ideig,de nem akartam szánalmas lenni...így többet nem kerestem,és nem is beszéltem vele már8hónapja...de még mindig szeretem és azt tervezem nyáron újra megpróbálok a közelébe kerülni.De tudom h ez a karakter aki én vagyok nem jön be neki...erre is utólag jöttem rá...ő az olyan lányokat szereti akik törékenyek,hisztisek és gyengék(mármint lelkileg)ja és nem humorosak,hanem visszafogottak nagyon...:s

Nagyon szeretem, de csak úgy lenne esélyem nála ha megváltoznék,elvégre ha szeret az ember valakit érte képes változtatni magán!!De kezdek rájönni hogy lehet tényleg velem van a baj,mert nem vagyok elég nőies(ezalatt azt értem hogy nem vagyok gyenge,törékeny,sosem nyavalygok)Lehet azért nem jött össze velem mert mellettem nem érezheti magát férfinak?!

Változtassak magamon szerintetek??én nem csinálom ezeket jól?

2011. jan. 27. 22:29
 1/6 A kérdező kommentje:
*18/L
2011. jan. 27. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Mégsem lehetsz olyan erős egyéniség, ha képes lennél feladni a személyiségedet, csak mert egy pasinak nem vagy az esete.
2011. jan. 27. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs veled baj, hanem nem illetek össze vagy nem érzi hogy menne. Próbálkozott nálam lány és én nem éreztem, hogy menne, ezért nem volt semmi. Nem a belső tulajdonságod miatt szerintem. Meg úgysem tudod magad olyanra formálni amit ő szeret, legyél önmagad az a helyes út:)
2011. jan. 27. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj, mint ahogy a törékenyebb lányokkal sincs. Te ilyen vagy, ők olyanok. Nem jöhetsz be mindenkinek. Ettől még ne változz meg!

Akármennyire is szerelmes vagy most, ha hosszútávon megjátszod magad és a saját természeteddel ellentétesen viselkedsz, ráadásul olyan tulajdonságokat veszel fel, amiket nem kedvelsz, akkor előbb-utóbb nem hogy a pasit, hanem önmagadat is megutálod. Aztán meg keresheted, hogy ki is vagy valójában.

Annyit tehetsz, hogy egy kicsit kimutatod az érzelmesebb részedet, esetleg ha valami problémád van, nem fojtod magadba, hanem megosztod vele, jobban kimutatod az érzéseidet, akkor is ha fáj valami. Esetleg még segítséget kérni sem szégyellsz.

De csak akkor, ha ezek valahol amúgy is megvannak benned.

Viszont ilyet az ember általában önmagáért tesz, ha észreveszi, hogy valamiben változni szeretne.

Valaki más kedvéért ne csináld!

2011. jan. 27. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmi esetre se akarj megváltozni egyetlen pasiért se!!!

Hidd el, hogy majd fog jönni valaki, aki úgy és azt fogja szeretni, aki és amilyen valójában vagy.

Hidd el, szándék nélkül is sokat fogsz változni az elkövetkező 2-3 évben. De szándékosan soha, senki kedvéért ne akarj megváltozni!

23/F

2011. jan. 27. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne változz meg!!!

Ez vagy te, így fogadd el magad ahogy vagy, van olyan srác akinek így bejössz és elfogadna téged, csak meg kell találnod, ha megváltoznál nem is magadért szeretne, meg egészen soha nem tudsz megváltozni.

20f

2011. jan. 27. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!