Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsetek lécci?! *-* (a többi lent)
Figyelt kérdés
vagy egy fiú aki már 2-szer megkérdezte h nem járnék e vele,de én mind a kétszer nemet mondtam :( most egy másik lánnyal szeretne járni ... mit tegyek?2011. szept. 19. 06:21
1/8 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem kérdezte meg harmadszor is!
2/8 anonim válasza:
Menj oda kapd le és hátha vissza csókol :D ennyi xdd
3/8 anonim válasza:
hát bocs, de én "segjtseni" nem tudok.
inkább ajánlanék egy nyelvtantanárt.
4/8 anonim válasza:
Nem értem hol itt a baj. Ha nem akarsz tőle semmit (márpedig nyilván nem akarsz, ha már kétszer elhajtottad a gúsba), akkor engedd át másnak, vagy arra vágysz, hogy szerelmes kiskutyaként loholjon utánnad, amíg meg nem gondolod magad. Ne legyél már ennyire önző!!! Ezt már sanja lekésted.
5/8 anonim válasza:
Ülj le a sarokba és gondolkodj el miért hajtottad el már kétszer utána meg felejtsd el. Kavarós pitsákat nem szeretjük.
6/8 anonim válasza:
most mi a bajod? hogy már nem üldöz és nincs kivel felvágnod meg panaszkodnod a bnőidnek, hogy ez a Bali már megint zaklat, jaj, alig bírom elhajtani????
akkor f@szért nem mondtál neki igent, te hülye????
7/8 anonim válasza:
Most hogy más kell neki már kéne mi? Jellemző... Kellett volna akkor mikor még te kellettél neki... most már hagyjad békén ne legyél genyó.
8/8 anonim válasza:
Ne bántsátok már szegényt ennyire, jó tényleg hülye kérdés.Ha 2-szer nemet mondtál, valószínűleg azért mert téged k.vára hidegen hagy a srác.Akkor mért zavar ha más lány után teper?Ez az élet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!