Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nők, örülni tudtok 'csak egy...

Nők, örülni tudtok 'csak egy virágnak?

Figyelt kérdés
Most az hogy van ha randira virággal megy az ember és kinevetik milyen csóri, hangoztatva hogy nem szeretik a virágot mert túlzás, na de Nőnap.. :D A csoki meg azért nem jó, mert célzás, kb olyan mintha szülinapra egy serpenyőt adnék
2016. márc. 8. 13:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
miért, veszek neked egy 100ezer ft értékü gyémánt nyakláncot nem elég, kell még mellé egy aranyóra is hogy gavallér legyek ? :D
2016. márc. 8. 17:11
 12/26 anonim ***** válasza:
Most azért lettem lepontozva, mert más a véleményem?
2016. márc. 8. 21:25
 13/26 A kérdező kommentje:
Hát amúgy rohadtul nem vágom én se mi alapján pontoznak, valaki(k) Istent játszanak :D Nekem is van egy pár kérdés amire próbáltam értelmes választ adni, de már egy jó ideje csak 40% on vagyok és nem változik.. fogalmam sincs miért van ez és ki mi alapján pontoz
2016. márc. 8. 23:09
 14/26 anonim ***** válasza:

Én nem lány vagyok, szóval lehet, hogy off lesz a válaszom. Szóval egyszer egy lánynak vettem egy csokit (le volt értékelve egy áruházban). Egyébként semmit nem akartam tőle, pusztán kedvességből vettem neki, hogy egy kis öröme legyen... Erre amikor odaadtam neki, meglepődve mondta (és valahogy csalódottan), hogy ez le van értékelve...

Na, azóta én nagyon nem szeretem az ilyet, igaz, ettől a lánytól épp nem akartam semmit, de ha pl. tetszene egy lány és ha lenne egy hasonló eset, akkor én egyből ejteném az ügyet. Ilyen esetben a figyelmesség, kedvesség számít, nem az, hogy a csokor mellé kapsz-e bonbont vagy nem... Úristen, el se hiszem, hogy vannak, akiknek komolyan az fordul meg ilyenkor a fejében, hogy "jajj, csak virágot vett, bezzeg XY vett volna mellé csokit is". Hát komolyan, most tényleg ennyire gáz egy-két ember? Rohadtul nem az a lényeg, hogy a pasi mit és mennyit vesz, hanem maga a tény, hogy gondolt rád. Csak az egyik vesz neked egy rahedli csokrot, meg ajándékkosarat, meg anyám kínját, a másik meg vesz egy szál rózsát, mert ennyi telik a pénztárcájából. De néha ebben a szál rózsában sokkal több odaadás, figyelem van, mint abban, ha egy barom teledíszíti gazzal a házadat, csak azért, hogy megdugjon... Na mindegy.

2016. márc. 9. 01:10
 15/26 A kérdező kommentje:
pff mekkora parasztok vannak... Van az a mondás aki a kicsit nem becsüli. Mondjuk tényleg elég gáz hogy vannak ilyenek, hogy már azt is megszabják milyet mennyit mekkorát.. Nálam az ilyenek éretlen kislányok. és hiába 25 éves meg néz ki úgy.. de ha belsőleg ilyen. Meg se érdemelné hogy ott legyen ahol van. na meg azért jó lenne ha tudni lehetne valahonnan hogy érdemes e foglalkozni vele vagy se
2016. márc. 9. 01:45
 16/26 anonim ***** válasza:
Csokit, bonbont a gyerekeknek és 70+ nőrokonoknak adnak, furcsán is érezném magam, ha valaki egy tábla Milkát nyomna a kezembe.:-) Egy szál virág, vagy akár egy mezei virágcsokor, pláne spontán, csak úgy (nem kötelező ünnepekkor) sokkal jobban bejön.
2016. márc. 9. 02:54
 17/26 anonim ***** válasza:

11# atyaég, miről beszélsz? Nah ezért vagy 40%-os.

Ajándékot meg nem adunk át árcimkével, főleg nem akciós felirattal!

2016. márc. 9. 08:58
 18/26 A kérdező kommentje:
Nah miért vagyok 40%os ? meg is tudnád indokolni ? vagy csak úgy dobálod a szavakat ?.
2016. márc. 9. 10:57
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem meglepő, hogy rá sem jössz.

Azért, mert egy ezer ft-os virágról volt szó, te meg gyémántnyaklánccal és aranyórával dobálózol.

Mekkora zsugori, nőgyűlölő vagy. Van neked párod???? Máris sajnálom szegényt.

2016. márc. 9. 14:41
 20/26 A kérdező kommentje:

"

virág = de jó, milyen szépet kaptam

virág+csoki = milyen gavallér?! *.* "

ennyire nem látni ebből ?? az ilyen mentalitással van a bajom.

nekem ez jött le ebből:

Virág- hmm elmegy, jobb mint a semmi -de attól még nem érzek semmi komolyabbat.

virág+csoki = Na ezért már lehet szeretni fellehet rá nézni*.*.

Aki a kicsit nem becsüli..

2016. márc. 9. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!