Nők, örülni tudtok 'csak egy virágnak?
Figyelt kérdés
Most az hogy van ha randira virággal megy az ember és kinevetik milyen csóri, hangoztatva hogy nem szeretik a virágot mert túlzás, na de Nőnap.. :D A csoki meg azért nem jó, mert célzás, kb olyan mintha szülinapra egy serpenyőt adnék2016. márc. 8. 13:59
1/26 anonim válasza:
Igen. Sajnos, cserepes virágot nem illik adni, pedig annak jobban örülök, a vágottat sajnálom, gyorsan tönkremegy. Egyébként meg a gesztus, a szándék önmagában kedves, és ezt értékelem.:-)
2/26 A kérdező kommentje:
Jolvan, Köszönöm az őszinte véleményed. :)
2016. márc. 8. 14:27
3/26 anonim válasza:
Nem is értem honnan szedted ezeket.
Én egy szál virágnak is örülnék. Szimplán egy bonbonnak is, bár az csomagolás nélkül bénácska, csomagolással meg karácsonyos.
A virág plusz csoki jó is és bőven elég is.
4/26 anonim válasza:
Én meg bunkóságnak tartok virágot adni valakinek azért, mert van vaginája.
5/26 anonim válasza:
...és ezért nincs is kinek adnod, uttsó.:D
6/26 A kérdező kommentje:
:D ez egy ördögi körforgás vagy megszöksz vagy megszoksz :D
2016. márc. 8. 16:15
7/26 anonim válasza:
Szerencsére meleg vagyok, így nincs ilyen problémám.
8/26 A kérdező kommentje:
mondjuk a 3.as féléktől hogy "Legyen ez na még mellé ennek is örülne meg még az se baj ha olyan is van.. felfogás kedvromboló tud lenni :D
2016. márc. 8. 16:22
9/26 Sunshinedoll válasza:
Én örülök a virágnak, szerintem nincs azzal semmi baj. Jobban örülök neki, mint a csokinak.
10/26 anonim válasza:
Mit kedvromboló??
virág = de jó, milyen szépet kaptam
virág+csoki = milyen gavallér?! *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!