Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van aki már nem tud örülni a...

Van aki már nem tud örülni a tavasznak? Régebben tudtam.

Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Ameddig ilyen pocsék szeles, esős, hideg van addig én sem tudok örülni. De elméletileg már jön a meleg akkor végre nekem is jobb kedvem lesz. Én leginkább a nyarat várom amikor végre eltehetem a hosszú nadrágjaimat és vehetem elő a szebbnél szebb szoknyáimat és ruháimat és idővel már a harisnyáimat sem kell magamra húznom amivel megspórolok 3-4 percet legalább.

De már így is felfogom venni a szoknyákat, harisnyával, a barátom is ezt szeretné, én meg alapból az a szoknyás lány vagyok, egyedül esős időben nem szeretem felvenni mert akkor vizes lehet a harisnyám meg picit sáros ha épp úgy alakul a helyzet, meg végre felvehetem a magas szárú fekete tornacipőmet is harisnyával meg végre előkerülhetnek a balerináim amiket imádok. :)

2015. ápr. 5. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Khm.. Tessék? Tavasz van? Viccelsz???? Még egy hétig olyan zima lesz, hogy befagy a sejhajunk. Minek kéne örülni?
2015. ápr. 5. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Sosem örültem neki, mert már ilyenkor is baromi meleg van, és innentől fél évig csak rosszabb lesz. Főleg, mióta nem is léteznek az átmeneti évszakok.
2015. ápr. 5. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Már nagyon gyomorgörcsöm van, hogy nyár lesz.:(

Ha max. 20 fok lenne és felhős, az lenne a szép nyár!

2015. ápr. 6. 00:29
 5/6 Ensam skog ***** válasza:
Ez nem tavasz. Ez vicc. És elvileg ilyen bolond lesz az idő mostantól.
2015. ápr. 6. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én soha nem örültem a tavasznak. Csak a nyárnak meg a télnek.
2015. ápr. 6. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!