Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki régebben...

Van itt olyan, aki régebben rossz tanuló volt, aztán jó lett belőle?

Figyelt kérdés
2015. márc. 7. 01:00
 1/4 A kérdező kommentje:
érdekelnének az ilyen jellegű történetek
2015. márc. 7. 01:00
 2/4 Rockmokus válasza:
Végig általánosban 3-as tanuló voltam. Még eleinte középsuliban is, bár 3-szor váltottam. 12-ben könyvet kaptam a jó tanulmányi eredményemért.
2015. márc. 7. 07:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Általános iskolában szinte mindig kitűnő voltam. Aztán bekerültem gimibe, meghalt egy évben mind a kettő nagymamám, nehezen illeszkedtem be, mert nem voltam focibu.i, kiközösítettek és lúzernak gondoltak. Atanulmányi eredményem is vészesen romlott, első évben eltanácsoltak, de nem mentem el...

A váltás akkor jött, amikor fakultációt lehetett választani, én a bioszt választottam, amit mindenki utált mert nagyon szigorú volt a tanárnő. Jól ment. Rájöttem, hogy mégsem vagyok, hülye és értéktelen és lenézendő, mint amilyennek a környezetem kezelt. Elkezdtem keményen tanulni. Hét tantárgyból érettségiztem, az érettségim kitűnő lett és lett egy felsőfokú angolom is. Felvettek az orvosira, idén fogok végezni, mindössze két pótvizsgám volt a hat év alatt, ez itt kifejezetten jónak számít... Vicces volt a gimis osztálytalálkozó, hirtelen nagyon népszerű lettem... Ennyit az emberekről, meg az értékeikről. A kedvencem az volt, amikor az egyik srác közölte, hogy ezt nem nézte volna ki belőlem. Persze, hogy nem, mert öt év gimnázium alatt annyira elkönyvelt vesztesnek, hogy abszolút nem ismert, soha nem is akart megismerni.

2015. márc. 7. 14:27
 4/4 A kérdező kommentje:
az szép... hát igen, ez tipikus sajnos...
2015. márc. 7. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!