Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt valaki, akinek 22...

Van itt valaki, akinek 22 éves korára semmit sem sikerült elérni?

Figyelt kérdés

Vagy egyedül vagyok? A semmit azon értem, hogy valóban SEMMIT. Kisgyermekkoromban még azt hittem, hogy ilyen koromban már örömben fog virágozni az életem, erre sehol sem vagyok. Most csinálom estin az érettségit, mert depresszió végett középiskolában nem sikerült, és pszichiátriai kezelésen voltam. Viszont a képességeim gyengék, van, hogy 14 tételt 2 hétig tanulok éjjel-nappal és így tudok csak 4-est írni.

Másban sem remekelek, csináltam blogokat, ahol az írásommal próbáltam pénzt keresni, rengeteget hirdettem, minőségi cikkeket írtam, sok pénzt beleöltem, de az összes kudarcba fulladt. Nem jött vissza az ára...

Nem értek igazából semmihez, és nem is igazán érdekelnek konkrétan a szakmák (sem a főiskolai szakok). Egyedül az írás és a fogalmazás ami megy, de úgy érzem, ezzel nem lehet pénzt keresni. A kapitalizmus inkább a mérnököket keresi... A kapitalizmusról is megvan a véleményem, de ez most nem ide tartozik... Nem akarok politizálni.

Valaki van még hasonló helyzetben?

22F

2016. febr. 17. 11:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Meddig akarsz még a szüleid nyakán élősködni, mert neked büdös a szakmunka, a diploma meg nem érdekel? Legalább vmi OKJ-t kereshetnél. És önjelölt bölcsész létedre tényleg megtanulhatnád, mi a különbség a miatt és a végett között.
2016. febr. 17. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!