Szerintetek milyen vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy mostanába sokan ezzel a kérdéssel jönnek ...de azért én is felteszem......Hát a kinézetem sokan mondják hogy szép vagy cuki meg ilyesmik nem épp értek teljesen egggyet a kijelentésekkel vicces vagyok szeretek is viccelni ,gondolom kedves is tanulni mind nagyobb része a gyerekeknek nem szeretek ....persze azt is kell igy hát tanulok ha nem iskolába vagyok telefonozok,szémitógépezek,olvasok,és amit nagyon szeretek zenét halgatok ....ja amit még nagyon élvezek kirándulni és nyaralni az álmom hogy szinésznő legyek ...szeretek szerepelni de nem szoktam nagyoskodni remélem az irásomban se vesztek észre erre utaló nyomot .....nagyon szeretek ruhákkal foglalkozni élyezem az extrém dolgokat .....szoktam sizni korcsolyázni lovagolni ....és minden bizonnyal kitudom jelenteni magamról hogy bátor vagyok nem dicsekvésként mondom ...nos mi a véleményetek .....kérlek ne torkoljatok le a séros földig ...előre is bocsánat a hosszú i ért meg a helyesirésiiii hibákért...2016. febr. 12. 21:39
11/17 anonim válasza:
Szerintem unatkozol, azért kérdezel ilyeneket.
12/17 A kérdező kommentje:
köszi....most igy ahogy irod elég butusnak érzem magam ....igazad van ....nem nagyon szoktam gondolkodni mielött cselekszem látszik
2016. febr. 12. 22:17
13/17 A kérdező kommentje:
előtt
2016. febr. 12. 22:18
15/17 anonim válasza:
Ha nincs probléma, ne csinálj.
16/17 A kérdező kommentje:
hát igen a probléma ,baj keresésbe profi vagyok
2016. febr. 12. 22:25
17/17 Blade Bone válasza:
Az írásodból nekem az jön át, hogy túl gyorsan élsz, meggondolatlan vagy, amit én nem feltétlenül neveznék bátorságnak.. Tetszik egyébként az, hogy ha tényleg van humorérzéked, meg ezek a hobbik sem rosszak, :) de mindent átgondolva én is csak annyit tudnék mondani, hogy nem ismerlek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!