Nem rohadt tapintatlanság megkérdezni valakitől hogy "volt e már barátod/nőd"?
Ha ez tapintatlanság, akkor a szüzesség téma mi az?
Nagyon nem az, ha egyszer nem volt nőd/pasid akkor miért kell titkolni? Tőlem is ha megkérdik mindig azt mondom, volt de nem számít annak, szóval nem és téma befejezve..
Nézd ,én úgy vagyok ezekkel a "tapintatlan kérdésekkel", hogy vannak olyan kérdések mások részéről, aminek nem mindig örülök per pillanat, de aztán mindig belegondolok, hogy valójában ezek a "tapintatlan kérdések" csak segítenek abban ,hogy megtanuljam kezelni a kellemetlen helyzeteket.
No és ha valamilyen területen már megtanultam a helyzet kezelést, akkor azon a területen már nincs is "tapintatlan kérdés".
Szerintem ne is azt nézd, hogy mi a "tapintatlanság", hanem tanuld kezelni a helyzeteket.
-Volt már barátnőd?
-Anyukáddal járok.
-Volt már barátnőd?
-Igen, van párom.
-Volt már barátnőd?
-Műpunci számít?
-Volt már barátnőd?
-Nem vagy az esetem, ne teperj! (akkor is, ha pasi)
-Volt már barátnőd?
-Hallottad, hogy a brit tudósok legújabb kutatása szerint, ezt a kérdést minden nőtlen 20-25 év közöttinek naponta 70× teszik fel?
-Volt már barátnőd?
-Fogadalmat tettem, hogy 30 éves koromig, csak egyéjszakásokba megyek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!