Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Izgalmas gonoszkodás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Izgalmas gonoszkodás, vagy inkább tapintatlanság?

Figyelt kérdés
Mikor egy lányt izgatok a kezemmel és eljuttatom a csúcsra, nem állok le, imádom hallgatni ahogy könyörög hogy hagyjam abba picit, meg próbál eltolni magától, ami persze nem sikerül. Van hogy 3-4x is megcsinálom ugyanezt. Elég sok ideig nem panaszkodott egy partnerem se, a múltkor viszont rám szólt az egyik hogy neki ez nagyon kellemetlen. Szándékosan nem akarok én ártani senkinek, de sosem nézett ki úgy mint ha rossz lenne ez nekik :D
2015. jún. 30. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Vannak olyan lányok, akiket hamar fel lehet izgatni újra, vagy el sem mentek még, akiket nem zavart. DE vannak akiknek több idő kell, náluk ha tényleg elélveztek, akkor elég kellemetlen!
2015. jún. 30. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon kellemetlen érzés, ha orgazmus után közvetlenül ingerlik a csiklómat. Kell egy-két perc, amíg ez elmúlik, utána már nem zavar.
2015. jún. 30. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kell orgazmus után pár perc szünet. Biztos hogy elmentek azok a lányok? 23/N
2015. jún. 30. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
3as, épp erre gondoltam én is, h tényleg elmentek-e :) de persze van olyan lány aki tényleg megint gyorsan felizgul.
2015. jún. 30. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem ez fájna de rohadt módon. és úgy tudom, orgazmus után a csikló igencsak érzékeny lesz, és marhára tud fájni egyeseknek(nem mindenkinek, persze). szóval azért ha mondja, hogy nem az tényleg NEM. férfiak, ezt mikor tanuljátok meg?????
2015. júl. 2. 18:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Mit kell megtanulni?
2015. júl. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!