Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Izgalmas gonoszkodás, vagy inkább tapintatlanság?
Figyelt kérdés
Mikor egy lányt izgatok a kezemmel és eljuttatom a csúcsra, nem állok le, imádom hallgatni ahogy könyörög hogy hagyjam abba picit, meg próbál eltolni magától, ami persze nem sikerül. Van hogy 3-4x is megcsinálom ugyanezt. Elég sok ideig nem panaszkodott egy partnerem se, a múltkor viszont rám szólt az egyik hogy neki ez nagyon kellemetlen. Szándékosan nem akarok én ártani senkinek, de sosem nézett ki úgy mint ha rossz lenne ez nekik :D2015. jún. 30. 17:52
1/6 anonim válasza:
Vannak olyan lányok, akiket hamar fel lehet izgatni újra, vagy el sem mentek még, akiket nem zavart. DE vannak akiknek több idő kell, náluk ha tényleg elélveztek, akkor elég kellemetlen!
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon kellemetlen érzés, ha orgazmus után közvetlenül ingerlik a csiklómat. Kell egy-két perc, amíg ez elmúlik, utána már nem zavar.
3/6 anonim válasza:
Nekem is kell orgazmus után pár perc szünet. Biztos hogy elmentek azok a lányok? 23/N
4/6 anonim válasza:
3as, épp erre gondoltam én is, h tényleg elmentek-e :) de persze van olyan lány aki tényleg megint gyorsan felizgul.
5/6 anonim válasza:
nem tudom, nekem ez fájna de rohadt módon. és úgy tudom, orgazmus után a csikló igencsak érzékeny lesz, és marhára tud fájni egyeseknek(nem mindenkinek, persze). szóval azért ha mondja, hogy nem az tényleg NEM. férfiak, ezt mikor tanuljátok meg?????
6/6 A kérdező kommentje:
Mit kell megtanulni?
2015. júl. 2. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!