Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy gyerek mit érezhet amikor...

Egy gyerek mit érezhet amikor meghal?

Figyelt kérdés
Elég erős téma,tudom. De azon gondolkoztam,hogy egy kisgyerek,vagy egy 12-13 éves gyerek szerintetek mire gondolhat,amikor már "majdnem meghalt"? Nyugodtságot érez? Vagy fél?

2016. febr. 6. 13:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
31%
Milyen ostoba kérdés ez már megint? Szerinted ki fogja tudni a választ??? Aki meghal az nem beszél már, szóval a kérdésed értelmetlen.
2016. febr. 6. 13:55
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, miért hal meg. Ha beteg, és nagy fájdalmai vannak, akkor neki is könnyebbség általában, legalább is gyerekhospice-os ismerősöm ezt mondta.
2016. febr. 6. 13:55
 3/19 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam,hogy szerintem fél,mivel otthagyja a családját,nem? Szegény,nem tudja mi történik vele
2016. febr. 6. 13:57
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Miért érezne máshogy egy gyerek, pláne egy nagyobb gyerek, mint egy felnőtt?
2016. febr. 6. 14:01
 5/19 A kérdező kommentje:
Mivel nem hinném,hogy egy 5 éves gyerek pl tudja,hogy mi történik vele,csak azt érzi,hogy egyre gyengébb.
2016. febr. 6. 14:03
 6/19 anonim ***** válasza:
82%
Mert a felnőtt tudja mi történik vele? A gyerekek nem buták. Jóval kisebbek is értik mi történik, nemhogy a 12-13 évesek. Nem mintha ettől könnyebb lenne.
2016. febr. 6. 14:03
 7/19 A kérdező kommentje:

Hát szerintem egy felnőtt igen. Például ha rákja van,és egyre rosszabbul és rosszabbul van,akkor szerintem tudja,hogy itt a vég.

De egy 4-5 éves gyerek még azt sem tudja,hogy halálos beteg,nem igazán tudnak a halálról. Legalábbis én ennyi idősen nem.

Egy 12-13 éves gyerek viszont már értheti

2016. febr. 6. 14:06
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Én úgy tapasztaltam - sajnos családon belüli esetnél - hogy egy öt éves is érti mi történik.
2016. febr. 6. 14:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a veszteségedet Utolsó! Köszönöm,hogy leírtad!
2016. febr. 6. 14:19
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
Ezen kár meditálni. Akár tudja, akár nem tudja, hogy itt a vég, mindenképpen ott a vég. A halál pedig nem fáj, csak az odavezető út a fájdalmas.
2016. febr. 6. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!