Az miért elitélendő ha tiszteletbepróbálom tartani h a Lánynak van barátja?
Figyelt kérdés
nemtom miért de volt már hogy egy szép lánnyal összehozott a sors úgy barátként néha találkozgattunk, viszont már ő jóideje kapcsolatba volt, mégis nyitott volt, felhivott magához egy délután.. nemtudom miért vagy mit várt el ilyenkor tőlem, olyan volt mintha várt volna valamit, viszont én tudom h van barátja és ezt próbálom betartani kivétel nélkül mert én most nem vagyok olyan alak.. hogy keltsem a feszkót.. na meg zavarna egyszerüen belém nevelték vagy nem is tudom.. h tartsam tiszteletbe a dolgokat.. Miért van ez egyáltalán, miért van h a lány kapcsolatba van, miért célozgat meg hivja fel még a figyelmet mással, meg kéreti magát ?. és akkor meg ha nemet mondanék akkor én vagyok a szemét ugye.. de persze nem mondtam semmi ilyet, nem foglalkoztam vele, egyszerüen csak közönyös voltam, de éreztem h akar valamit.2016. jan. 19. 15:24
1/2 Trafó1 válasza:
Balfék voltál nem közönyös.
Mi van ha le akarja pattintani a régi barátját és te kellesz neki, lehet életed kapcsolatát szalasztod el.
2/2 anonim válasza:
Nem értek egyet az elsővel. Szerintem ELŐBB szakítson, aztán keressen új társat. Mert tisztelje meg az új partnert is ezzel. Aztán ha mégse szakít, majd téged vernek laposra. Vagy egyáltalán, szerintem mindenkinek kijár ennyi tisztelet. Nem hiszem, hogy élete kapcsolata lenne, ha ilyen könnyen lepattintja a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!