Miért elítélendő, ha egy nő azt szeretné, hogy eltartsák?
Ha nincs igénye 8 órában (vagy többen) robotolni valahol, hanem inkább szeretne önmegvalósítani (van, akinek ez pont nem a munkában merül ki), hanem inkább dolgozna 4 órában, és a saját szükségleteire keresne csak, vagy dolgozna otthonról, esetleg hobbimunka.
Mi ezzel a baj?
És te mit adsz cserébe, hogy eltartanak téged? Ez nem jár alanyi joon, csak azért mert nő vagy..
Szerintem igenis baj, ha valaki képtelen ellátni saját magát, képtelen a saját magát fenntartani, mert mi lesz, ha meghal a párod? Vagy elhagy egy fiatalbbért? Akkor majd nézel, mint Jancsi a mezőn? És aztán a férfiak leszenk a gonoszok, mert elhagynak? vagy hogy képzelted el?
Nekem pusztán ez a bajom vele.
Én nem tudok azonosulni az ilyen emberekkel.
20N
Én személyszerint undorítónak tartom azokat a nőket akik eltartatják magukat. Mindenkinek egy kis nyanvadt élete van. Egy nő elvárja hogy ő otthon "ülhessen" csinálja kedvére amit akar, amég a pasija agyon dolgozza magát. Konkrétan a pasi élete rámegy az egészre. Nagyon feltud húzni ez a téma, mert sajnos a közvetlen környezetemben is van ilyen. Hogy lehetnek nők ennyire önzőek???
(Nőből vagyok, de ezt azthiszem sosem fogom megérteni.)
Nincs ezzel semmi baj, amennyiben a ferfi ezt orommel es szabadon vallalja.
Kettojuk dolga.
40F
S ha a férfi is inkább dolgozna 4 órában? Az én párom akár 0-ban is, szívesen főzögetne itthon és írogatná a saját kis hobbi irományait s pakolgatná a proci- és kőgyűjteményét, amennyiben van jövedelem és nem is robotolok én sem.
De ez nem így működik. S hosszabb távon ő sem szeretne csak úgy lézengeni a vakvilágban.
Ha egy nő (vagy férfi) talál egy fickót (vagy nőt), aki rengeteget keres és azért ideje is akad élvezni s eltartja a nőt boldogan, én aztán nem szólok be, de azért ennek megvannak a veszélyei az eltartottra nézve, bár ezzel részben lehet mit kezdeni (nagyon sok pénz esetében, egyszerűen megkap sok milliót, akár pár házzal együtt). Egy sima kis eltartás erősen necces.
De igazából minden ezzel kapcsolatos problémámat leírták már, így is redundáns voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!