Mérhetetlen düh van bennem, már nagyon elegem van. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A fenti szomszédaim megkeserítik a napjaimat, minden nap csinálnak valamilyen zajt, amitől megfájdul a fejem. Ezt egész este, nem csak mikor aludnék, folyamatosan.
Egyszer már felmentem, hogy beszéljek velük, egy tini srác meg az anyja lakik ott.
Tegnap valami western-t néztek, és azt hallgattam, de nem voltam biztos, hogy onnan jön, így nem mentem fel.
De már azzal a gondolattal játszom, hogy rendőrt hívok. Szeretnék mihamarabb elköltözni, de nem ilyen egyszerű, és úgy érzem beleőrülök ebbe az egészbe.
2016. jan. 19. 13:44
11/12 anonim válasza:
Dehát azt írtad a tévét nézik hangosan. Akkor ha legközelebb ordítanak, menj fel és kérd meg őket, hogy csendben legyenek.
12/12 anonim válasza:
Ez a füldugó nevetséges... :D Nekem pl bele se megy a fülembe, pedig próbáltam feleakkorára vágni, a legkisebb se jó. Mellesleg baromira zsírosodik is a fülem, jó kis fülgyulladás... én mondjuk egy sz*ros zsákutcában lakom falun, de itt is van elég zaj, szóval ha teljes csend kell, szerintem sehova se lehet menni... itt engem megőrjít a kutyaugatás, meg a harangozás... de tanyán se lenne jobb... mindenhol van zaj... én meg mizofóniás vagyok, szóval gondolhatjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!