Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ez ellen? (többi...

Mit tehetnék ez ellen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Olyan problémám van hogy ( ne nézzétek teljesen hülyének) van egy srác. Nagyon hiányzik de az esélyem már ő is közölte velem hogy nulla.... Mindig azt mondta h utál :'( de akkor foglalkozott velem. Elment és kb.3 hónapja nem is láttam csak így futólag. Már nem foglalkozik velem július óta. Annyira hiányzik hogy már eszembe jutott a vagdosás is. Nem szeretnék kárt tenni magamban de úgy érzem az én hibám hogy így alakult vele meg h csúnya vagyok meg egyéb önértékelési proplémák . ( most tényleg nem sajnáltatni szeretném magam.) nagyon rossz érzés és fáj rettenetesen. Mit tegyek? Ha megvágom magam az segít? Jobb lesz utána? Könyörgöm tényleg szomorú vagyok :( 14/l
2016. jan. 8. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha megvágod magad, utána beraknak az elmegyogyóba.
2016. jan. 8. 17:04
 2/2 Blade Bone ***** válasza:
Ez nem megoldás, egy jó, és egy rossz kapcsolat is egyaránt két emberen múlik, így nem okolhatod saját magad és nem is ez legjobb megoldás, inkább beszéld át valakivel ezeket a dolgokat és próbálj megnyugodni, nem minden rossz ami elsőre annak látszik.
2016. jan. 8. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!