Mit tennétek ha egy rablótámadásnál elvinnék az összes ruhátokat is?
Figyelt kérdés
Eltakarnátok magatokat v próbálnátok rábeszélni h legalább 1 nadrágot hagyjanak ott v mit tennétek?2016. jan. 14. 22:14
71/85 anonim válasza:
Én az ilyen helyzeteket túl komolytalannul veszem, de szerintem túl sok részlet ki van hagyva, mármint az otthonomat rabolták ki? Random strand/utca? A rablóm hogy nézz ki? Alapból nem féltem az életem, így csak mentálisan beteget játszanék. Például "Végre vissza jöttél János, már hány éve vártam rád?!?MIT képzelsz magadról azt mondtad hogy max 1 hetet leszel el, gyere csak be beszéljük ezt meg te idióta." és elkezdenék veszekedni. Utcán csak elkezdenék futni miközben azt kiabálom hogy te vagy a fogó. Amúgyis viszonylag gyors futó vagyok. Strandon meg hozzá vágnák egy röplabdát és hagyjon a hülye pervezitásaival. Egyszer tartottak már kést a torkomhoz, bár ismerős volt, de amúgy kinéztem volna belőle hogy bántana, akkor éppen, mivel nem annyira ismertem. Akkor viccelődtem hogy fejezze be a munkát.
72/85 anonim válasza:
Lerángatnám egy csövesről a nadrágját vagy odamennék egy random motoroshoz és azt mondanám neki: "I need your clothes, your boots and your motorcycle."
74/85 anonim válasza:
kölcsönkérnék a szomszédtól ruhát, rokontól, baráttól, vagy megkérném, vegyen nekem, ha lesz megin majd bevételem, vagy pénz a krátyámon van; akor majd akár esetleg kifizetem.
75/85 anonim válasza:
Meglátna meztelenül, rémülten dobná vissza a ruhám és elhúzna. Ha esetleg mégsem, akkor kénytelen lennék kéregetni, amíg össze nem gyülik a ruhára való.
76/85 anonim válasza:
Ha otthonról rabolná el a ruháim, még meg is köszönném neki, hogy megszabadított attól a tonnányi ócska, molyos rongytól, ami a gardrób szekrényből rámömlik, mikor véletlenül kinyitom és már képtelen vagyok egyedül kiselejtezni.
77/85 anonim válasza:
Sajnos nekem volt ilyen, 17 éves srác voltam és betámadott pár roma testvír. Gyengébb és félősebb voltam náluk és nem feltétlen azért veszik el a ruhádat mert érték, hanem hogy megalázanak vele.
78/85 anonim válasza:
Felhaboritana, mert stripper voltam, leveszem, de nem er hozzam nyulni.
79/85 anonim válasza:
Kezzemmel eltakarnám, aztán megkísérelnék segítséget kérni. Ha nem segítenének akkor gyalog irány a rendőrség vagy ismerős,barát,családtag.
80/85 anonim válasza:
Gondolom, sötét van... Megoldom és hazajutok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!