Mit tennétek ha egy rablótámadásnál elvinnék az összes ruhátokat is?
Figyelt kérdés
Eltakarnátok magatokat v próbálnátok rábeszélni h legalább 1 nadrágot hagyjanak ott v mit tennétek?2016. jan. 14. 22:14
41/85 anonim válasza:
Szerintem húzd le magad a budin végre...
42/85 anonim válasza:
Biztos nem állnék le alkudozni a rablóval...amúgy nincs mit tenni, ez kényszerhelyzet, ami a legközelebb van oda bemenni és segítséget kérni.
43/85 anonim válasza:
Ha otthon, van a padláson ruhám, ha az utcán, kialkudnám hogy legalább az alsóneműm maradjon azzal érvelve hogy a kutyának se kell egy több éves használt melltartó ha meg ilyen bugyiszagolgatós perverz viszek neki egy egész kollekciót csak engedjen haza.
44/85 anonim válasza:
Csodálkoznék, hogy hová lett a kung fu tudásom. Aztán elmennék gyakorolni.
45/85 anonim válasza:
Akkor elég ha lemész egy box edzésre utolsó.Vagy bármilyen kesztyűs fogvédős küzdősportra.Ott az első edzésen átélheted ezt az érzést,hogy éveket pocsékoltál el a semmire.
46/85 anonim válasza:
Lóbálnám a farkam közbe futnék haza
47/85 anonim válasza:
Hazamennék nokedlit szaggatni, legalább éhen ne haljak.
48/85 anonim válasza:
Nem vennék el, mert akkor nem élnék meg a másnapot. Nem kell beszarinak lenni, lőfegyverrel senki nem mászkál (vagy ha igen az nem a ruhádra meg a telefonodra fog menni), akinél meg bicska meg ilyenek vannak azt simán egy jól irányzott tökönrúgással vagy egy 180 fok fordulat és sprinttel ki lehet kerülni. Szóval a kérdés nagyon elméleti.
49/85 anonim válasza:
Én rabeszélném, hogy valamit azért hagyjon.
50/85 Vree válasza:
Minek kell neki pont az én alsógatyám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!