Mit tennétek ha egy rablótámadásnál elvinnék az összes ruhátokat is?
Figyelt kérdés
Eltakarnátok magatokat v próbálnátok rábeszélni h legalább 1 nadrágot hagyjanak ott v mit tennétek?2016. jan. 14. 22:14
21/85 anonim válasza:
Mivel rendszeresen futok, akkor meztelenül elfutnék a rendőrségre, és megtenném a feljelentést az ismeretlen rabló támadók ellen.
23/85 anonim válasza:
Hát elég toprongy módon öltözök, az megérdemli, akinek kell az a ruha. Pláne a hájas habtestem látványa ha boldogítani fogja, legyen meg neki. Mennék tovább egy falevéllel(ha van)
24/85 anonim válasza:
Hányadszor emeled ki ezt a kérdést, ez valami megszállottság, esetleg valami fóbia nálad?
25/85 anonim válasza:
Rosszul érintene. De nem lennék szégyenlős. Peckesen állnak a csecseim,lapos a hasam,kerek a fenekem,szőrteleníteni sem vagyok soha lusta,ráadásul nudista is vagyok. Amúgy hányszor emeled ki még ezt a kérdést?
26/85 anonim válasza:
attól függ,hogy télen vagy nyáron történne az eset.
ha nyáron akkor egy kis vért vernék a farkamba és a legnagyobb természetességgel elindulnék haza.
ha télen,akkor elég gyorsan összefagyna a gyíkom,úgyhogy a markomba fogva sétálnék haza.
de összességében én örülnék.
mert nem öltek meg,nem kúrtak meg és ennyivel megúsztam,akkor szerencsésnek érezném magam.
27/85 anonim válasza:
Takarnám magam valamilyen tereptárggyal vagy amit épp találok és segítséget kérnék járókelektől.
28/85 anonim válasza:
Mr. Bean után szabadon: Enter / Exit...
29/85 anonim válasza:
Mi tennék? Valami másik fantáziába menekülnék!
Elképzelném, hogy a Karib szigeteken meztelenül napozok az óceán partján.
Ha rablótámadást lehet képzelegni, karibi nyaralást is!
30/85 anonim válasza:
ahhoz hogy az en otthonomat kiraboljak ahhoz elobb meg kell olniuk engem, ha 10-en jonnenek ide se neznem csak ugy vegig hogy mindent elvisznek, elobb ahhoz meg kell olniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!