Leszólnátok azt a lányt, aki hotelben lakik? Mit gondolnátok róla?
Figyelt kérdés
Adott egy gimnazista lány, aki Sopronból Budapestre megy el gimnáziumba (nem elsősként) és nem kollégiumba egy, hanem egy elég jó szállodába.2016. jan. 9. 12:12
21/28 anonim válasza:
Akkor vonulsz a kollégiumba. Ennyi. Szálloda...Kész röhej.
22/28 anonim válasza:
akkor meg ne várj el ilyen életszínvonalat. Nem jó otthon anyucival-apucival? akkor menj koliba mint a normális gimnazisták. Amúgy hotelszobát nem adnak ki 18 éven aluliaknak, és felelősséget se fognak érted vállalni úgyhogy ez halott ügy alapból.
23/28 anonim válasza:
Pont ez a lényeg zsenikém, hogy sehogy. Tehát mire föl veri magát a szülei pénzére? Mert nyilván felvágóskodnál vele, meg játszanád az agyad, hiszen ha csak szerényen eléldegélnél akkor nem érdekelne ennyire mit szólnak mások. Bár valahol megértelek, az arany színű ájfos nyócvanhat pluszminusz már nem menő, hiszen minden második ember olyannal futkos. Eztán a szállodai szoba lesz az új "státuszszimbólum" (le se bírtam írni röhögés nélkül) a tizenéves kis pitsák között.
24/28 anonim válasza:
amúgy szerintem ez megint a havonta felbukkanó "gazdagkislányos" kérdés.
25/28 anonim válasza:
Ennyire unatkozol? Inkább menj és csinálj valami programot a barátaiddal.
26/28 anonim válasza:
Totál semmit, nem ettől függ, hogy valaki normális-e. A válaszolók hozzáállása meg nevetséges, ha megteheti, ki tudják neki fizetni probléma nélkül, akkor miért is ne lakhatna szállodában? Egyáltalán nektek ehhez mi közötök van?
27/28 anonim válasza:
"Egyáltalán nektek ehhez mi közötök van?"
Hát ez a kérdés, hogy mit gondolnánk. Tessék, ezt gondolnánk. =D
Egyébként meg nem kell megtenni minden f_aszságot, csak azért mert megtehetjük. Ez meg amit a kérdező itt fölvázolt annyira nonszensz, hogy nem is értem mire számított.
28/28 anonim válasza:
Jó élete lehet. Engem, nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!