Leszólnátok azt a lányt, aki hotelben lakik? Mit gondolnátok róla?
Figyelt kérdés
Adott egy gimnazista lány, aki Sopronból Budapestre megy el gimnáziumba (nem elsősként) és nem kollégiumba egy, hanem egy elég jó szállodába.2016. jan. 9. 12:12
12/28 anonim válasza:
elkényeztetett és életképtelen személynek tartanám, nem hiszem hogy szívesen barátkoznék ilyennel, aki azt se tudja hol lakik a jóisten. Pedig elég jó gimnáziumba jártam, mi se vagyunk szegények, sőt, de akkor is, ez túlzás.
13/28 anonim válasza:
kicsit olyan érzésem lenne mintha hajléktalan lenne
14/28 anonim válasza:
Kislányom, szerintem neked lövésed sincs a szüleid anyagi lehetőségeihez, meg a szállodában lakás anyagi vonzatával és KÉNYELMETLENSÉGÉVEL!
15/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudod, hogy kit szólíts "kislányodnak"... :D
2016. jan. 9. 13:31
16/28 anonim válasza:
Kérdezd már meg még vagy ötször, akkor tuti lesz legalább egy válaszoló aki s_eggre esik hatalmas gazdagságod előtt... Vagy nem.
17/28 anonim válasza:
Én szívesen haverkodnék veled, ha te fizetnéd a piát meg a kokót.
18/28 anonim válasza:
Mérhetetlenül szánalmas. Jobb szót nem találok. Nincs szánalmasabb, mint egy kisgyerek, aki a szülei pénzén veri a nyálát, hogy ő tehetős. Egy vasat nem rakott még félre saját melóból, de már játssza az eszét. Őszintén sajnálom az ilyen gyerekeket. Súlyosan fogyatékos, csak nem testileg. Lelkileg.
19/28 anonim válasza:
Max. ha te fizeted.
Miért kell a rongyot rázni ennyire...
20/28 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy "max. ha én fizetem"?
Egy gimnazista hogy bírna egy ilyen életszínvonalat saját maga finanszírozni?
2016. jan. 9. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!