Ti hogy küzdöttétek le a dühötöket az exetek iránt?
Ő volt nekem az első mindenben, és nagyon mély sebet hagyott bennem. Egyszerűen nem tudom elfelejteni a rossz emlékeket. Nagyon mérges vagyok rá. Meg is lenne a lehetőség, hogy nagyon kiszúrjak vele. Nem kéne ezt tennem, de nem tudom, hogy tüntessem el magamból a bosszúvágyást.
16/L
Tudok segíteni. Kérlek írd le szituációd, mit tett hogyan s megmondom megéri-e, logikus-e.
Válaszolva, sehogy. Sosem volt ilyenem pedig eléggé kaptam párkapcsolataimból elég nagy pofonokat.
Azt hiszem akkor lenne meg a teljes lelki békém, ha látnám szenvedni. Ez nagyon zavar, hogy úgy bánik velem, mintha az az idő semmi lett volna. Egy fb üziben dobott ki, ez fáj a legjobban, hogy még a szemembe se nézett. Szóval igen, talán nekem jobb lenne, ha bántanám. Tudom, hogy nagyon gonosz húzás tőlem, még én sem nézném ki magamból. De máshogy meghalok a fájdalomtól.
Hogy megtalálom azt, aki tényleg megbecsül.. ebben nem hiszek. Az elején ő is megbecsült, tényleg a tenyerén hordozott, azt mondta, hogy a mindene vagyok. Ezek után kétlem.
Köszönöm a válaszokat.
Biztos, hogy egy ilyen alak megéri az energiát, hogy még ki is b-ssz vele?
Én is baromi pipa voltam az egyik exemre, nagyon csúnyán váltunk el, de rájöttem, hogy nem lehetek örökké mérges, hanem tovább kell lépni, elengedni, és felfogni hogy nem az határoz meg engem, ahogyan ő bánt velem. Az ég világon semmi időt és energiát nem voltam hajlandó többet rászánni, mert nem érdemelte meg, úgyhogy én inkább elengedtem és megbékéltem. Sokkal jobban érzed majd magad utána, nincs olyan ember, aki baromi elégedettül érzi magát egy ilyen kicsinyes bosszú után. Amit teszel, azt vonzod vissza, az exed nem érdemli meg, hogy szemétkedj vele, addig is a saját idődet pazarlod rá. Menj el inkább edzeni, az remek stresszoldó.
Én biztos, hogy csak magamra haragudnék, hogy hogy lehettem ilyen lökött, hogy egy ilyen fiúba zúgjak bele, hová tettem a szemem...
Szerintem örülj neki, hogy vége, és ne foglalkozz vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!