Ti melyik Slipknot dalon vezetitek le legjobban a dühötöket ha bármi miatt dühösek vagytok?
Sőt, a legjobban annak örülnék, ha dal mellé írnátok konkrét részletet is a dalból. Biztos minden Slipknot rajongónak van, vagy, hogy pontosan fogalmazzak minden maggot-nak van egy részlete kedvenc dühös daljából, amire még jobban beindul ha dühös levezetés terén, mint az egész dalt nézve.
Példának mondom a sajátomat:
Psyhosocial-Ebből a "The limits of the dead"-es rész, ebből is elsősorban ami a dal háromnegyedénél van a gitárszóló és dobszóló után, amikor 4-szer mondja el. Persze a dal végi zárásnál amikor már 2-szer mondja el ott se kapcsolom ki :)
Második-The Blister Exists-Ebből a dal közepén a dobszóló után a "I am the damaged one"-os rész.
Harmadik-People=Shit-Ebből még kettő is van, amik között tényleg nem tudok dönteni. Az első a dalnak a második sora, amikor ténylegesen beszáll Corey a vokállal, az "idiot"-os rész. A második az első verze után "One more time motherfu*ker"-es rész.
Tudom sokaknak furcsa lehet, hogy nem egy Iowa-s dal van nálam az első helyen, hanem a Psychosocial, ami még nem is a legdurvább daluk, de én ezt hallgatom ha nagyon dühös vagyok valami miatt, ez van. Meg persze mindig :)
Mielőtt telhetetlennek tűnnék, ha valaki csak dalt szeretne írni részlet nélkül, akkor írja azt nyugodtan, és nem kell Top 3-at sem írni, én is csak érdekességként írtam ki a sajátomat. Persze ha valakinek van kedve hozzá, jöhet bátran akármennyi :)
Ha pedig valaki szerint ostoba vagy túlbonyolított a kérdés nem kell leszedni a fejemet. Én legalább nem azt kérdezem itt ötödjére is, hogy melyik a kedvenc Slipknot tagod-albumod-dalod.
És általában a maggot-ok (vagy bármilyen más banda rajongói) nem veszik személyes sértésnek ha valaki a kedvenc zenekarukról szeretnek kérdezni, beszélni vagy írni, hiszen mindannyian ugyanazt szeretik és szeretjük, általában inkább örülnek is, hogy felvetődik témaként az adott zenekar.
És voltam februárban a koncerten ;) A kiemelt állóra már nem tudtam menni, ott már addigra elfogyott a jegy, így maradt a sima álló, de hát onnan is irgalmatlan brutál volt az egész koncert :)
Nagy örömömre mindhármat játszották, ebből kettő persze örök és kötelező koncertfavorit, a The Blister Exists-sel volt óriási szerencsém, hogy azt is tolták, az már nekem ajándék volt :) Három setlist-tel turnéztak Európában, ebből csak egyben volt benne, mit ad Isten, pont azt játszották :) Tényleg nincs egy szavam se.
24/F
Teljes mértékben megtudlak érteni, most, hogy írod, a People=Shit-nél én is írhattam volna a kezdést is, mert nekem is rombolhatnékom van olyankor vastagon :)
Nincs a fogalmazással semmi gond, maggot-ok között bőven elfér ;)
Inkább örülök a válaszodnak, amit nagyon köszönök :) Kaptál egy zöld kezet :)
Én nem vagyok akkora Slipknot fan, 5-6 számot hallgatok tőlük, de a The devil in i refrénjén szoktam levezetni a dühömet, és az egész People equal shit és a (sic)-ben, és az All hope is gone elejében, amikor elkezd "énekelni".
13/L (egyébként goth metálos)
Egyértelműen a Surfacing!
"Fuck kt all
Fuck this world
Fuck everything that you stand for
Don't belong
Don't exits
Don't give a shit
Don't ever judge me"
5. válaszolónak: A The Devil in I-ra mostanában, sőt igazából már a február 5.-i, pesti koncert óta is rá vagyok kattanva, a refrén rész tényleg nagyon ütősre sikeredett, a lassú verze részek után mintha pofán vágnák az embert azzal eszeveszett refrénnel.
Az All Hope is Gone vokál belépője is alázósra sikeredett, konkrétan leüvölti Corey a hallgató arcát. Jól megalapozták ezt a közvetlenül előtte elhelyezkedő Joey dobtémájával, érdemes megfigyelni.
A People=Shit az nálam adott, úgyhogy ahhoz már nagyon nem is tudnék mit hozzáfűzni :)
A sic-et mostanában nem erőltettem, de így hogy említetted, lehet, hogy bemelegítem azt a dalt :)
Amúgy én a Rock/Metál zene keretein belül gyakorlatilag bármelyik stílust meghallgatom, úgyhogy én csak szimplán metálosnak mondanám magamat :)
6. válaszolónak: Na igen, a Surfacing-re én is betudok indulni amikor dühös vagyok valami miatt, a refrén is pont erről szól, hogy ne foglalkozzunk semmivel és senkivel, legyünk önmagunk. Ütős nóta ez, alázós refrénnel :)
Mindkettőtöknek köszönöm a válaszotokat, ment a zöld pacsi nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!