Csak én csalódtam a felnőtt életben?
Kisebb koromban vártam, hogy milyen lesz felnőttnek lenni, gondolom ezzel sokan így vannak. Félreértés ne essék, elég realista típus vagyok, nem akarom megváltani a világot, csak élvezni akarom az életem. De most hogy itt vagyok, azt kell mondjam nagyot csalódtam. Ennyi lenne az egész? Teljesen lelomboz, hogy a 7 milliárd ember többsége kisebb eltérésekkel ugyanzt csinálja, és csinálta évtizedekkel, évszázadokkal, évezredekkel ezelőtt. A munka részével nincs bajom inkább a többi. Felnőtt leszel, összeházasodsz valakivel, csináltok gyerekeket, és kb ennyiről szól az élet a munka után, nagyon leegyszerűsítve. Nem tudom felfogni, hogy mi ezen olyan nagy szám, hogy több millárnyi ember képes ekkora drámát kreálni ebből.
Most azt nem tudom, hogy ezen mindenki átesik az élete folyamán, vagy velem van valami baj? Egyszer csak én is be fogok kattanni/be fogok állni a sorba és majd nekem is az lesz a legnagyobb problémám, hogy milyen kakált a gyerek, vagy hogy kimossam mások gatyáját?
Mindenkinek magának kell megtöltenie értelemmel az életét.
Nem csak nagy, különleges dolgok tehetnek boldoggá.
Szerintem azért ez nem olyan jellemző, hogy a gyerekkaka lenne az élet értelme :)
Szerintem mindenki csalódik a felnőtt életben. Nem hiába mondogatják a felnőttek a gyerekeknek olyan gyakran, hogy "addig örülj, amíg gyerek vagy". Amíg gyerek voltam, utáltam ezt hallani. Felnőttnek lenni sokkal jobbnak tűnt. Aztán felnőttem. Most meg legszívesebben visszamennék az időben 20 évet és lennék gyerek újból!
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!