Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne 5000 Ft-od, mit...

Ha lenne 5000 Ft-od, mit vennél belőle a háztartásodba?

Figyelt kérdés
Kaptam,ma kell eldöntenem. Minden alapdologgal felszerelt háztartásról van szó. Valami különlegesség eszetekbe jut esetleg?
2015. nov. 13. 08:42
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Milyen csúnya szót írtam,hogy alpári lennék? Mutasd meg.
2015. nov. 13. 09:26
 22/28 anonim ***** válasza:
Kérdező! Tudom mire költsd az 5 ezred! Vegyél belőle jegyet tömegközlekedésre, és gyere már el hozzánk. Nagy a szád...
2015. nov. 13. 09:27
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem 50000 forintot akartál véletkenül írni? Ötezerből a napi bevásárlás sincs meg.
2015. nov. 13. 09:27
 24/28 anonim ***** válasza:
ezért írtam a parizer szeletelőt. Sokkal olcsóbban lehet egybeparizert venni mint szeleteltet
2015. nov. 13. 09:36
 25/28 anonim ***** válasza:

Én dolgozok,kemény 65 ezer ft-ért. 65 ezer se sok pénz,kb semmi a mai világban, 5 ezer meg végképp semmi :D Azt vedd amire szükség van és kifér a pénzből.Nálunk is felszerelt a háztartás. Nálunk ami mindig fogyódolog :sampon,tusfürdő,domestos,mosogató szivacs, Cif, ablaktisztitó,papírtörlő,zsepi,wc papír,öblítő,mosópor

Ezekből jó ha több van.

2015. nov. 13. 09:56
 26/28 anonim ***** válasza:
76%

Ha azt sem tudod, hogy mit vegyél, akkor valószínűleg nincs égető szükséged semmire, úgyhogy nem is kell elkölteni. Azért nagy pénz neked ötezer forint, mert késztetést érzel, hogy elb**zd.

Háztartási kisgépet 5000 Ft-ból nem fogsz venni.

Amúgy meg kapcsold be a TV-t, WS Teleshopban majd megmondják neked, hogy mit vegyél. A stílusod alapján úgyis azon a szinten vagy.

2015. nov. 13. 10:22
 27/28 anonim ***** válasza:

Olyan szánalmas ez a degradáció a tizenévesek irányába. Ebből is erősen látszik az értelmi szint.

Amúgy én ennyiért toastert vagy konyhai mérleget vennék, ha még nincs, mert ezek számomra hasznosak.

2015. nov. 15. 00:09
 28/28 anonim ***** válasza:
*főleg háromszor is kihansúlyozva
2015. nov. 15. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!