Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne 5000 Ft-od, mit...

Ha lenne 5000 Ft-od, mit vennél belőle a háztartásodba?

Figyelt kérdés
Kaptam,ma kell eldöntenem. Minden alapdologgal felszerelt háztartásról van szó. Valami különlegesség eszetekbe jut esetleg?
2015. nov. 13. 08:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Mak, dio, husdaralo, terito, konyharuha, kukta, serpenyo, paszirozo, citromfacsaro, gofrisuto, mikro, kavefozo, vizforralo... Fene tudja mi szamit alapdolognak, mire van igenyed.
2015. nov. 13. 09:08
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden 15 éves álma, hogy parizer szeletelőt vegyen....
2015. nov. 13. 09:09
 13/28 anonim ***** válasza:
Kérjél már több pénzt, és akkor abból lehet venni sörcsapoló gépet.
2015. nov. 13. 09:15
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
Na. Most kemény 5000Ft-ről beszélünk. Mit akarsz egy háztartásban 5000Ft-ból? Most mondjam, vegyél mosogatógépet, nem fogsz kapni belőle. Vagy vegyél belőle Légkeveréses tűzhelyet. Szintén nem fogsz kapni belőle. Mikrohullámú sütő? Használtan esetleg. Kávéfőző? Normálisabb nincs 15 alatt. Miből gondolod, hogy kocka, vagy 15 éves vagyok? Te beszéltél bagatel összegről. 5000Ft egy kisebb napi bevásárlás, a mai világban. Vegyél egy mérleget belőle. Azt talán kapsz. Kérdeztél, válaszoltam. Azért nem kellene sértegetni.
2015. nov. 13. 09:17
 15/28 anonim ***** válasza:
5000 ft-ból még a teszkóban sem tudok bevásárolni...
2015. nov. 13. 09:18
 16/28 A kérdező kommentje:

Aha,látom,hogy csak nekem nagy dolog 5000 Ft. Aki lefitymálja,az vagy életében sem dolgozott még meg semmiért,vagy havi többszázezret keres. Én a kettő közt vagyok,megdolgozom a kevéske pénzemért,és ha véletlenül kapok ajándékba 5000 Ft-ot,az nekem igenis nagy dolog,és nem fogom elherdálni hülyeségekre.

Mi az,hogy kérjek több pénzt? Még pofátlan is legyek? Nem tizenéves vagyok,hogy csak úgy kéregessek.

Látom,itt hiába tettem föl a kérdésemet,tisztelet annak a KETTŐ válasznak,ami kivétel.

Amúgy én akármilyen kicsinek is szoktam örülni,csak úgy zárójelben mondom. Ez meg nem is kicsi. Nem kenyerem az elégedetlenkedés.

2015. nov. 13. 09:22
 17/28 anonim ***** válasza:
76%
Kedves kérdező nagyon alpári vagy.
2015. nov. 13. 09:22
 18/28 anonim ***** válasza:
Egyébként miért kéne elkölteni? Tedd el a megtakarításokhoz
2015. nov. 13. 09:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen lehetsz. Egyébként, én most perpill vennék belőle pár pákahegyet, meg egy nagyítós állványt, mert most arra lenne szükségem. Esetleg tankolnék ennyiért. Vagy kicserélnék két-három izzót ledre a lakásban. Befizetném a telefonszámlám. Adjak még tippet? Illatosító, ha nem szeretsz szellőztetni, a TV reklámokban úgy is az megy. Hangváltó a hifihez? stb.
2015. nov. 13. 09:24
 20/28 A kérdező kommentje:
Én a tescóban 3-4 ezerért vásárolok,igaz,kétszemélyes háztartás,gyerek nincs. Nem kell nekünk sága sonka,meg 4 szál füstli 500 Ft-ért. Okosan is lehet azt csinálni.
2015. nov. 13. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!