Ha lenne 5000 Ft-od, mit vennél belőle a háztartásodba?
Figyelt kérdés
Kaptam,ma kell eldöntenem. Minden alapdologgal felszerelt háztartásról van szó. Valami különlegesség eszetekbe jut esetleg?2015. nov. 13. 08:42
1/28 anonim válasza:
hm. fogós kérdés. én pl vennék belőle kaját.
3/28 A kérdező kommentje:
Jaj,ne vicceljetek már,az a minimum,hogy háztartási kisgépre vagy fontos eszközökre gondoltam,nem ilyen hülyeségekre.
És ne számítógépmániás kockák válaszoljanak a fejhallgatós hülyeségükkel,mert az sem kell,sem telefon. Ennél komolyabb,maradandó dolgokra gondoltam.
Jó lenne,ha nem suliból lógó tizenévesek irkálnának,hanem komoly családanyák válaszolnának.
2015. nov. 13. 08:57
5/28 anonim válasza:
Én vennék belőle olyan lábast aminek a fedője lyukacsos a vízleöntéshez, mert ilyenem még nincs , de ha müszaki cikk kellene hogy legyen akkor valami turmixgépet vagy hasonlót. De azt nem lehet tudni neked mid van vagy mid nincs.
6/28 A kérdező kommentje:
A négyes is max 15 éves lehet. Az ötös válaszát köszönöm. Turmixgépem még tényleg nincs :-) Várok még ötleteket!
2015. nov. 13. 09:01
7/28 anonim válasza:
Pedig 5000 forintból elég komoly telefont lehet venni.
8/28 anonim válasza:
Vennék egy új ruhaszárítót. Meg a mosószerem is elfogyott.
9/28 anonim válasza:
Elmennék egyet sörözni a haverokkal
10/28 anonim válasza:
Melegszendvics / gofrisütőt. A régi bedöglött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!