Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha odamenne hozzád egy hajlékt...

Ha odamenne hozzád egy hajléktalan, hogy éhes vennél neki ételt?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszíves, felméréshez kellene nekem.
2014. dec. 22. 21:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Igen, pénzt nem szeretek adni, mert úgy se arra költi.

26F

2014. dec. 22. 21:16
 2/19 anonim ***** válasza:

Ételt igen. Miért is ne, segítem a bajban lévőket. Pénzt biztosan nem adnék neki, mert nem ismerem az illető hátterét.

18/F

2014. dec. 22. 21:17
 3/19 Hercegnő_: ) ***** válasza:
90%

Általában ha van nálam pénz és összefutok egy hajléktalannal veszek neki valamit.

Pénzt nem adnék,mivel biztosan cigire vagy alkoholra költené..Főleg ilyen hidegekben.

Siófokon az unokatesómmal(lány) sétáltam és odajött egy tolószékes..annyira sajnáltam,körbenéztem van e valahol egy pékség,vagy akármi,erre ő durván elzavarta..Nem volt szép tőle.

2014. dec. 22. 21:18
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Pénzt kért, mert éhes.Ételt vettem neki, az orrom előtt dobta ki a szemetesbe.Bár ez már egy pár éve volt.38/N
 5/19 Hercegnő_: ) ***** válasza:
18/L
 6/19 anonim ***** válasza:
Összehoznám az utcai szociális szolgálattal, akik többet tudnának neki segíteni, mint egy adag étel. De vennék azért ételt is, ha látom hogy arra van szükség. (nemem: nő)
2014. dec. 22. 21:19
 7/19 anonim ***** válasza:
13%

Nőnek esetleg, férfinek semmiképpen sem.

25/l

2014. dec. 22. 21:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer adtam ételt, mert teljesen normálisan nézett ki, csak fel volt jól öltözve. Látszott rajta, hogy nem piás, nem drogozik, hanem kitették az utcára. 3 szelet kenyeret adtam neki, sírt a meghatodságtól.

De az ilyen alkoholbüzős embereknek sose adok.

2014. dec. 22. 21:22
 9/19 anonim ***** válasza:
7%

Jelenleg nem.

Megtanultam már az élettől, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje. Másrészt az az ember már úgysem lesz hasznos tagja az emberiségnek (egy orvos, kutató, vagy fizikus nem kerül utcára). Lehet nem így kéne néznem, mert nem tudom mi miatt került utcára, és ha nem munkaképtelen, akkor nem sajnálnék előle semmit.

Viszont ha lennék olyan gazdag mint egy pár celeb, illetve politikus, akkor nem csak ételt vennék nekik, hanem lakást, ruhát, autót, segítenék a saját talpukra állni.

Igazságtalan, hogy annak kéne lemondania a pénzről akinek eleve kevés a költségvetése, pláne így karácsony előtt. Akinek meg milliárdjai vannak, az egy fillért nem ad belőlük. (Na jó 1, a 10,000-ből.)

Szóval ha én lennék a Messiás segítenék, de most inkább azt a pénzt arra költöm, hogy heti 3-szor vegyek egy pizzát. 16/F

2014. dec. 22. 21:24
 10/19 anonim ***** válasza:
Igen. 20/L
2014. dec. 22. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!