Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha odamenne hozzád egy hajlékt...

Ha odamenne hozzád egy hajléktalan, hogy éhes vennél neki ételt?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszíves, felméréshez kellene nekem.
2014. dec. 22. 21:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

16 és fiúnak: azért mindenki értékes ember, lehet, neki is van/volt gyermeke, élettársa, dolgozott hosszú időkön keresztül, csak munkanélküli lett,családja elhagyta.

Nem diplomához van kötve az értékes ember.

2014. dec. 22. 22:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha lenne a közelben valami pékség vagy kisbolt, akkor esetleg. Pénzt nem adnék hajléktalannak soha.
2014. dec. 23. 00:30
 13/19 anonim válasza:
Igen. Szinte mindig van nálam egy csoki, müzliszelet, vagy alma. Már többször odaadtam.
2014. dec. 23. 04:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen, mert akkor látom, hova került a pénzem. Bár így sem biztos, hogy nem a kukában landol... (32F)
2014. dec. 23. 06:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Én egyszer 16 évesen vettem egy doboz cigit a boltban. Mikor a bátyám meglátta, azt mondta, hogy ha meglátja, hogy egyet is elszívok belőle, szól apunak. Végülis nem szívtam el, hanem odaadtam az egész dobozt egy bolt előtt fekvő csövesnek. Hát az nem győzött magasztalni, köszöngetni nekem :D Nekik ez is ajándék.
2015. ápr. 17. 12:36
 16/19 gublug ***** válasza:
Természetesen, mint a szél. Még másnapra is.
2015. ápr. 18. 19:41
 17/19 gublug ***** válasza:
Ja bocs, csak az első mondatot olvastam... :D
2015. ápr. 18. 19:42
 18/19 anonim ***** válasza:
attol függ egy embernek a szeméből is lehet látni, hogy hazudik vagy sem.De én biztos nem adnák neki pénzt inkább kaját vagy innivalót vennék neki.De mongyuk ha sietnem kell vagy pont nem érek rá akkor múszály el mennem
2015. ápr. 19. 13:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy most melyik a jobb, ha penzt adjal vagy etelt vegyel neki, az jo kerdes. Egyaltalan ki vagyok en, hogyha odaadom neki a penzt, es nem etelre kolti, akkor biraljam? Az o dolga, hogy mit vesz belole. En nem varhatok el semmit tole. O nyilvan azt vesz maganak, ami oromet okoz neki, es ez igy van rendjen.
2015. ápr. 19. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!