Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha már van egy jó asztali...

Ha már van egy jó asztali számítógéped, vennél laptopot/tabletet?

Figyelt kérdés

2014. dec. 31. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Igen, mert az asztali gép előtt ülve megfájdul a gerincem. Iskolaéveim alatt fekve szoktam tanulni, az bizonyult a legjobb megoldásnak a gerinc számára. Ezért gondoltam például tabletre internetezéskor is.
2014. dec. 31. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Nem, nincs rá szükségem.

#1 egy jó tablet árából már lehet venni olyan széket, amitől nem fog megfájdulni a gerinced.

2014. dec. 31. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Igen.

Van már asztalim és laptopom is. Na meg egy olcsó tablet könyvolvasáshoz.

Azért is jó, mert most teszem össze az új gépem és addig itt van a laptop, amin legalább lehet játszani.

20/N

2014. dec. 31. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, ha lenne rá pénzem. beszerválnék egy ipadet és egy gamer dell laptopot
2014. dec. 31. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen nekem most is így van.

Asztali gép jó melóra, meg hosszú távon elüldögélek mellette. Laptopnak meg hasznát veszem ha utazok, hazajövök, de munkába is hordom és dolgozok rajta.

De mondjuk csak azért nem vennék hogy ágyból is tudjak gépezni.

Tablet helyett költenék egy jó okostelefonra, az ugyanazt tudja, csak zsebben is elfér, egy jó telón lehet olvasni, filmezni, netezni a 4-5 órás vonatút alatt.

De másodiknak is igaza van, én simán beruháznék egy fasza székre, ha már abban ülök a nap 10+ órájában :D

2014. dec. 31. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert az asztalit sem tudom 100%-ban kihasználni, akkor meg minek.
2014. dec. 31. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, mivel teljesen más helyzetben, és részben másra használom.

Az asztali gépem a "fő" gép, normál esetben azon szoktam gépezni, játszani, programozni, facebookozni,s tb.

A tablet meg arra jó, ha utazás közben facebookozni, skypeolni, stb. akarok, vagy ha munkahelyen valamit le kell jegyzetelni.

2014. dec. 31. 22:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja még ami munkában eszembe jutott, nagyobb építkezésen vagyok, és ott gondolkoztunk azon, hogy egy jobb telefonra simán le lehetne menteni az összes tervet, esetleg tabletre, és azzal mászkálni a helyszínen.

Pl egy 7" tablet elfér mellényzsebben, és ha hirtelen le kell olvasni egy adatot, akkor azonnal meg lehet nyitni pdf-ben az adott tervet, és nem kell visszarohangálni az irodába a tervekért, meg 10 percig keresni hogy mi hol is van. Ráadásul kezelhetőbb is a digitális forma, mint egy A0-ás tervlap.

Vagy szeretek olvasni, esténként is kényelmesebb egy tablet, vagy ebook olvasó, esetleg telefon, nem záródik be, nem kell leélezni mint a könyvet, megjegyzi hol járok éppen, és alapvetően nem fárasztja a szemet sem jobban, mert egyenletes háttérvilágítást ad, amit magam tudok szabályozni.

2014. dec. 31. 22:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak laptopom van, nem is tudnám elképzelni az asztalit, azzal a sok mindennel. :D
2015. jan. 1. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!