Mi ez a saját lakás dili Magyarországon?
Miért ragaszkodik mindenki ahhoz, hogy sajàt lakása, háza legyen? Ezt még a szüleimnèl is èszrevettem. Ételre alig, de kell a 4 szobás kertes ház, a világért se adták volna el, és mentek volna legalább panelbe (nem örökség, vásárolt).
Ès anyukám, aki sosem volt pletykás típus, egyszer megjegyezte egy volt osztálytársamról, hogy "Nekik aztán meg még lakásuk sincs, albérletben èlnek". De mindezt olyan hangsúllyal, mintha valami büntényt követtek volna el.
Mi külföldön èlünk, egyetlen ismerösömnek sincs sajàt lakása, a legtöbbjüknek mèg csak autója se.
De itt az oldalon mindenki bírja osztani az észt, hogy "Luxus ruhákra költeni, amíg nincs sajàt lakásod"
Miért? És miért elítélendö, ha nekem nem kell sajàt lakás?
Most ki hozta fel, hogy ritkabb, ha egy nonek sajat lakasa van?
57-es irja, hogy meglepo, de elotte senki nem irt a nemek kozotti kulonbsegekrol vagy valamirol lemaradtam?
Az 59-60-as valaszt vegkepp nem ertem, hogy hogy kerul ide.
"Mi külföldön èlünk, egyetlen ismerösömnek sincs sajàt lakása, a legtöbbjüknek mèg csak autója se."
jó nagy csórók lehettek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!