Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hagynátok, hogy édesanyátokat...

Hagynátok, hogy édesanyátokat vagy édesapátokat felboncolják, csak, hogy kiderüljön az igazság? (már olyan esetben amikor lehet választani)

Figyelt kérdés

Édesapám a napokban halt meg váratlanul, de erősen gyanús, hogy a mentősök gondatlansága miatt.

Én úgy voltam vele, hogy már mindegy, semmi nem hozza vissza, viszont a testvérem ragaszkodott hozzá, hogy legyen boncolás.

2015. okt. 28. 20:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

lehet, ha megtudod, hogy a mentősök hibája akkor bántani fog a dolog...de lehet később fog bántani, hogy nem tudod az igazságot...

szerintem azért is érdemes felboncoltatni, mert kiderülhet akár, hogy valami örökletes dologról volt szó...vagy mitől mozgott nehezen?

22F

2015. okt. 29. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!