Kik találták ki, hogy vannak páva gyerekek? Mi az igazság ezzel a témával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 19:36
1/11 anonim válasza:
Ezt a kifejezést a hajunkra találták ki, és a megjelenésünkre. a madár is jellegzetes a tolláról.
2/11 A kérdező kommentje:
szóval irigységből?
2015. júl. 28. 22:02
3/11 anonim válasza:
Ezt a szót azokra mondják akik az ecset hajuk meg a b*zis öltözködésük miatt olyan roppant egyedinek képzelik magukat, hogy jönnek a gyakorira hőbörögni...
4/11 anonim válasza:
Nekem bejönnek a "pávák", mert van saját stílusuk és kibírják mutatni :) na meg a nigga still *.* :) 14/L ui.: a páva sok színū állat szóval legalább ha "páva vagy" nem vagy kétszínū.:D
5/11 anonim válasza:
Kriszti, az a saját stílus olyan egyedi, hogy mind ugyanúgy néz ki....
7/11 anonim válasza:
Meg persze a szőke plázacicák akik istenítik őket..
8/11 TuuDay válasza:
Ez a tipikus. "Egy klón leveszi a sisakját, hogy egyedi legyen. Ekkor az összes klón leveszi a sisakját, hogy "mind egyediek legyünk". (Star wars, ha nem ismernétek) Szóval nagy stílus. Ja.
9/11 anonim válasza:
"szőke plázacicák", hát visítok :DDD 2015 típuslánya a fekete hajú, 3D-szempillás, rojtos pólós, 45 kilós, szolibarna lány, és ezeket őket nem a pávák, hanem a kondihuszárok oldalán láthatod.
10/11 anonim válasza:
Pedig azt hittem már nem lehet rosszabb....
a plázacicás voltam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!