Hagynátok, hogy édesanyátokat vagy édesapátokat felboncolják, csak, hogy kiderüljön az igazság? (már olyan esetben amikor lehet választani)
Édesapám a napokban halt meg váratlanul, de erősen gyanús, hogy a mentősök gondatlansága miatt.
Én úgy voltam vele, hogy már mindegy, semmi nem hozza vissza, viszont a testvérem ragaszkodott hozzá, hogy legyen boncolás.
Egy sima kivizsgálásra vitték volna be, tehát nem volt rosszul meg semmi.
Nehezen mozgott, mert mozgás sérült, ezért így tudtuk a legegyszerűbben bevinni a kórházba.
Úgy volt, hogy lekísérik a mentősök a mentőbe, majd mi utána viszünk mindent a kórházba.
Eltelt X idő, egyszer csak visszajött az egyik mentős, hogy sajnáljuk, de az édesapánk meghalt, .........
Próbáltuk újra éleszteni, de nem sikerült.
El
Igen.
Neki már nem fáj, és a boncolás nyomán akár arra nem alkalmas ember kerülhet ki a mentési rendszerböl, vagy az orvosok juthatnak olyan információhoz, ami mások túlélési esélyeit javítja.
"Egy sima kivizsgálásra vitték volna be..." - Ez szerinted hogy lehetne a mentős hibája?
Nekem ez nagyon kamu szagú!
Nem.
Már semmi nem hozza vissza, maradjon békében már ha legalább meghalt...
"Egy sima kivizsgálásra vitték volna be... - Ez szerinted hogy lehetne a mentős hibája?
Nekem ez nagyon kamu szagú!"
Mi ebben a kamu????????????????????????????????????
KI KAMUZIK?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Basszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kimegy az ajtón az édesanyád vagy az édesapád, benned az a tudat van, hogy BIZTOS KEZEKBEN VAN, amikor utoljára láttad, semmi baja nem volt, majd kb. fél óra múlva visszajönnek a mentősök, hogy hát bocsi, de XY meghalt!!!!!!
Még ha otthon van valami és mentőt hívunk, akkor is van esély!!!!!!!!!!!
Nehogy már "szakemberek" kezében, minden felszereléssel, ez történjen!!!!!!!!!
A többieknek köszönöm szépen a hozzászólásokat!
Azt is szeretném, hogy az igazság kiderüljön, de édesapámat sem szeretném, ilyen dolgoknak kitenni, holott már nem érez semmit.
Annyira hirtelen és váratlanul jött az egész, hogy semmilyen tekintetben nem tudtunk rá felkészülni.
Most kicsit morbid, de soha nem beszéltünk ilyesmiről, hogy majd annak idején, ő mit szeretne, vagy hogy mondjam.
Sem ilyen tekintetben, sem temetés-hamvasztás tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!