Van igazság abban, hogy a legmagányosabb emberek a legkedvesebbek és a legszomorúbbak mosolya ragyog a legjobban?
Figyelt kérdés
A legsérültebbek pedig a legbölcsebbek, mert nem kívánják senkinek, hogy más is úgy szenvedjen mint ők.2015. márc. 5. 19:58
1/5 anonim válasza:
Van. Bár a legmagányosabbak gyakran tajparasztok.
2/5 anonim válasza:
1: Tanúsíthatom. Én egy magányos tajparaszt vagyok. Viszont van aki ezért szeret velem beszélgetni, mert őszinte vagyok mindig.
Meg persze nem vagyok egy hülye ember sem.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nincs benne igazság. A magányos emberek többnyire bunkók mert így próbálják felhívni magukra mások figyelmét (több emberen tapasztaltam). Egy szomorú ember meg sose fog úgy ragyogni az áll dolgok nem ilyenek ahhoz már tehetség kell hogy valaki így megtévesszen másokat. A sérülttel annyiban egyet értek hogy nem kívánja másnak de sok embert ismertem akiknek rosszabb soruk volt mint nekem mégse bölcsek lettek hanem "elkanászodtak" bár nyilván van kivétel de szerintem nem annyi hogy ezt így mondásba lehessen foglalni vagy én nőttem fel rossz helyen
4/5 anonim válasza:
Nem igaz. Nem is lehetne igaz, hisz ahány ember van, annyiféle arca van a magánynak, a szomorúságnak. Nem minden magányos ember egyforma, nem mindegyikük ugyanazért magányos, nem mindegyikük dolgozza fel egyformán.
5/5 anonim válasza:
3: Azt honnan veszed, hogy azért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!