Kinek van igaza?
Van egy lány ismerősöm pár hete, Szilvi. Anno, amikor még nem ismertem Facebookon, egy haverom (Béla) küldött róla egy képet, majd megkért, hogy segítsek már találni valakit, aki Szilvi képén a teste helyére egy erotikus testű csajt tud szerkeszteni. Én azt mondtam Bélának, hogy van egy ismerősöm (Tibi), aki talán ért az ilyesmihez, szóval Tibinek elküldtem a képet, aki megcsinálta a dolgot, még ha elég rossz minőségben is.
Tegnap elmondtam ezt Szilvinek és kiakadt, mert szerinte bocsánatot kéne kérnem tőle, mivel én is hozzájárultam anno a fikázásához. Szerintem meg nem, mert akkor még nem ismertem, meg haverom úgyis talált volna valakit a szerkesztéshez.
Ebben a helyzetben konkrétan senkinek sincs igaza. Amikor segítettél Bélának, annak a tudatában kellett tenned, hogy ezért később neheztelni fognak rád.
A valóságban sohasem az igazság számít, hanem a körülötted lévők véleménye, még akkor is, ha az hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!