Kinek van igaza?
Koleszban lakom és a szobatársam állandóan megvan hűlve. A szobában elég meleg van, mert keményen fűtenek, de azért nem kellene trikóban és rövidnadrágban flangálni, ha valaki tudja, hogy aztán folyik az orra és összeköhögi az egész szobát. Érdekes, rajta kívül mi eddig nem hűltünk meg, mert tudunk öltözni és az immunrendszerünk sem gyenge mondjuk.
A gond a szellőztetés : ha itt van a szobatársunk, akkor 5 perc után már kér minket, hogy csukjuk be az ablakot, mert jön a hideg, közben a szoba olyan szellőzetlen, hogy az iszonyatos. Ma reggel felébredtem és egyszerűen rosszul voltam, alig kaptam levegőt. Eldöntöttem, hogy utolsó alkalom volt, hogy csukott ablakkal ülünk és alszunk. Mivel lányok vagyunk, ezért a többiek nem igazán mernek vitázni emiatt, de én megfogom mondani neki, hogy öltözzön fel vagy oldja meg valahogy, mert az ablakot bizony rendszeresen nyitni fogjuk.
Mit gondoltok ?
Nem vagyok rossz fajta, de azért mindennek van egy határa.
#5 - buta liba vagy te , virágszál :)
olvass egy kicsit az emberi agy alapvető szükségleteiről és akkor talán nem fogsz ilyen orbitális hülyeségeket írni; bár nem várom el, hogy lefáraszd magad némi olvasással, szóval inkább egyszerűen csak húzz el egy számodra egyszerűbb kérdéshez :)
#6 - köszönöm a sztorit.
Nos, mint írtam, nem vagyok rossz személy, de az lehetek, ha nincs más alternatíva.
Azt írtad, hogy nálatok ti lettetek az elnyomottak és a másik kettő akarata dominált sajnos, hát ez nálunk pont fordítva lesz, mert én meg hajszálnyit sem vagyok az a típusú személy, akit eltudnak nyomni, pláne nem a mostani szobatársaim.
Kár lesz, ha nem tudunk kompromisszumot kötni, de ők fogják megsínyleni a szituációt.
Azért mindig érdekesnek találom azt, hogy egyes emberekből mennyire hiányzik a józan gondolkodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!