Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol tartasz huszonöt évesen?...

Hol tartasz huszonöt évesen? Mit értél el eddig?

Figyelt kérdés

Mindjárt betöltöm a huszonötöt, és kicsit elkedvetlenedtem.

3 éve dolgozok, de ez idő alatt mindössze 300 ezer Ft-ot tudtam összegyűjteni, minden pénzem elmegy az albérletre, kajára és arra, hogy a vidéken élő szüleimet láthassam. (Ezeken nem tudok, de nem is akarok spórolni, nem lenne érdemes.)

A velem egykorú ismerőseim mind lakást kaptak a szülőktől (nekem még hitelt se adnak a bankok), vagy külföldön dolgoznak, és szép kocsit vettek maguknak (a szüleimnek sincs kocsija, így nincs mit vezetnem, hiába a jogsi), a legszerencsésebbek pedig még mindig tanulnak, és a szüleik tartják el őket, nekik csak a szórakozásukat kell fizetniük az alkalmi munkákból.

Egyre többen mennek férjhez, néhányan már gyereket is szültek. Párommal évek óta együtt vagyunk, de nem gyűlt még össze 2m Ft egy táncos vacsorára.

Szóval semmim nincs, és nem vagyok sehol másokhoz képest. Most úgy érzem, el vagyok késve.

2015. okt. 4. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
adom az orvosnak +1
2015. okt. 15. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy mit értél, el, hanem hogy HONNAN INDULTÁL!!!

Több olyan ismerősöm van, akiknek már az egyetem első évében vettek lakást, kocsit, a szülők fizették a jogsit, meg mindent.

Onnan könnyű tovább lépni!

Már bocsánat kérdező, de kicsit hül....én tetted fel a kérdést!

Akinek van lehetősége, egyetemre járni, a szülők kifizetnek mindent, onnan tök könnyű folytatni az életüket, mint azoknak, akik talán azért veszik fel a diákhitelt, hogy ki tudják fizetni a rezsit, és ne kapcsolják ki náluk az áramot a gázt, stb.

2015. okt. 15. 21:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
CS:GO-ban több mint 800 órám van.
2015. okt. 16. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!