Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bolondnak tartasz ez alapján? L

Bolondnak tartasz ez alapján? L

Figyelt kérdés

Álmaimban látom a jövőt és a múltat.

Például:

-Azt álmodtam, hogy a kandúrunk kiscicát hozott haza. Elmeséltem otthon, mire kinevettek. Pár napra rá a húgom az utca végéről hozta be a macskát, és ott volt vele egy kölyök, akit védelmezett

-Máskor láttam magam egy helységben, ahogy egyenruhában dobozokat pakoltam. Az álomnak 2 éve. Egy hete vált valósággá, ugyanis a hely a jelenlegi munkám. Ugyanaz a terem, egyenruha és dobozok. A poén, hogy ez a hely 1000km-re van a szülővárosomtól, és sosem jártam itt korábban

-3 évesen láttam a jelenlegi barátomat, és egy parkban találkoztunk. Megmondta a nevét, és a kék szemeire emlékszem. A barátomat ugyanúgy hívják (ritka név) és kék a szeme

Láttam képeket a múltból:

A nagymamám rokonait, akik akkro haltak meg, mikor ő gyerek volt. A húgát fiatalnak és boldognak, akit meggyilkoltak. Leírtam, milyen ruhát viselt, és hogy volt a haja. Fiatalon valóban sokszor hordott bordó bársonyruhát, de kép nem maradt fenn. (nem ismertem, mama mesélte)

Nagyon jók a megérzéseim, beteljesül, amire vágyok, de kapcsolatban vagyok a szellemvilággal is. Rendszeresen találkozom más dimenziós lényekkel, szellemekkel, árnyékemberekkel.

21L

2015. júl. 7. 21:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát nem vagy átlagos, az biztos
2015. júl. 7. 21:43
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem, én is álmodtam már meg a jövőt. De inkább halálokat.
2015. júl. 7. 21:44
 3/19 anonim ***** válasza:

Én is láttam ilyeneket. láttam vidám és szörnyű dolgokat és mind megtörtént ugyanúgy. Még változtatni se tudtam rajta.

Láttam a saját halálomat is. És ha minden úgy fog történni ahogy eddig,akkor nincs sok hátra már.

2015. júl. 7. 21:45
 4/19 anonim ***** válasza:
A személyiségeden múlik, hogy minek tartalak. Ha normális vagy, nem érdekel miben hiszel...
2015. júl. 7. 21:47
 5/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne aggódj. Én is rengetegszer láttam már magam meghalni, sőt, a valóságban is 5ször voltam már halálközelben, de még itt vagyok.
2015. júl. 7. 21:48
 6/19 A kérdező kommentje:
3-asnak ment
2015. júl. 7. 21:49
 7/19 anonim ***** válasza:

Ha ilyen álmaid vannak azért egyáltalán nem. De én is álmodtam már meg dolgokat előre, be is következtek. Ezért nem utasítom el az ilyesmit.

Viszont a múltas dolgot furcsállom.

Ami miatt bolondnak tartanálak, az a legutolsó részben felsorolt dolgok miatt lenne a szellemvilággal kezdődően. Az már nekem magas.

20f

2015. júl. 7. 21:53
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem aggódok. Én elfogadtam a dolgot. Ha menni kell akkor menni.
2015. júl. 7. 21:56
 9/19 anonim ***** válasza:

Harmadik válaszolónak:

Nagyon sokszor álmodom ,hogy belefulladok a vízbe meg ilyesmi és semmi bajom.

2015. júl. 7. 22:11
 10/19 anonim ***** válasza:
Nektek szerencsétek volt.Én nem hiszek a szerencsében.
2015. júl. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!