Bolondnak tartasz ez alapján? L
Álmaimban látom a jövőt és a múltat.
Például:
-Azt álmodtam, hogy a kandúrunk kiscicát hozott haza. Elmeséltem otthon, mire kinevettek. Pár napra rá a húgom az utca végéről hozta be a macskát, és ott volt vele egy kölyök, akit védelmezett
-Máskor láttam magam egy helységben, ahogy egyenruhában dobozokat pakoltam. Az álomnak 2 éve. Egy hete vált valósággá, ugyanis a hely a jelenlegi munkám. Ugyanaz a terem, egyenruha és dobozok. A poén, hogy ez a hely 1000km-re van a szülővárosomtól, és sosem jártam itt korábban
-3 évesen láttam a jelenlegi barátomat, és egy parkban találkoztunk. Megmondta a nevét, és a kék szemeire emlékszem. A barátomat ugyanúgy hívják (ritka név) és kék a szeme
Láttam képeket a múltból:
A nagymamám rokonait, akik akkro haltak meg, mikor ő gyerek volt. A húgát fiatalnak és boldognak, akit meggyilkoltak. Leírtam, milyen ruhát viselt, és hogy volt a haja. Fiatalon valóban sokszor hordott bordó bársonyruhát, de kép nem maradt fenn. (nem ismertem, mama mesélte)
Nagyon jók a megérzéseim, beteljesül, amire vágyok, de kapcsolatban vagyok a szellemvilággal is. Rendszeresen találkozom más dimenziós lényekkel, szellemekkel, árnyékemberekkel.
21L
Én is láttam ilyeneket. láttam vidám és szörnyű dolgokat és mind megtörtént ugyanúgy. Még változtatni se tudtam rajta.
Láttam a saját halálomat is. És ha minden úgy fog történni ahogy eddig,akkor nincs sok hátra már.
Ha ilyen álmaid vannak azért egyáltalán nem. De én is álmodtam már meg dolgokat előre, be is következtek. Ezért nem utasítom el az ilyesmit.
Viszont a múltas dolgot furcsállom.
Ami miatt bolondnak tartanálak, az a legutolsó részben felsorolt dolgok miatt lenne a szellemvilággal kezdődően. Az már nekem magas.
20f
Harmadik válaszolónak:
Nagyon sokszor álmodom ,hogy belefulladok a vízbe meg ilyesmi és semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!