Bolondnak tartasz ez alapján? L
Álmaimban látom a jövőt és a múltat.
Például:
-Azt álmodtam, hogy a kandúrunk kiscicát hozott haza. Elmeséltem otthon, mire kinevettek. Pár napra rá a húgom az utca végéről hozta be a macskát, és ott volt vele egy kölyök, akit védelmezett
-Máskor láttam magam egy helységben, ahogy egyenruhában dobozokat pakoltam. Az álomnak 2 éve. Egy hete vált valósággá, ugyanis a hely a jelenlegi munkám. Ugyanaz a terem, egyenruha és dobozok. A poén, hogy ez a hely 1000km-re van a szülővárosomtól, és sosem jártam itt korábban
-3 évesen láttam a jelenlegi barátomat, és egy parkban találkoztunk. Megmondta a nevét, és a kék szemeire emlékszem. A barátomat ugyanúgy hívják (ritka név) és kék a szeme
Láttam képeket a múltból:
A nagymamám rokonait, akik akkro haltak meg, mikor ő gyerek volt. A húgát fiatalnak és boldognak, akit meggyilkoltak. Leírtam, milyen ruhát viselt, és hogy volt a haja. Fiatalon valóban sokszor hordott bordó bársonyruhát, de kép nem maradt fenn. (nem ismertem, mama mesélte)
Nagyon jók a megérzéseim, beteljesül, amire vágyok, de kapcsolatban vagyok a szellemvilággal is. Rendszeresen találkozom más dimenziós lényekkel, szellemekkel, árnyékemberekkel.
21L
Velem is sokszor előfordul, hogy álmodok valamit, aztán beteljesül.
Egyébként nem tartalak annak ^^
Semennyire sme tartalak boldondnak.
Én deja-vut fejlesztettem erős jövőbe látássá, alig álmodok meg dolgokat( apum minden fontosabb dolgot).
Sok ember találkozik bizonyos lényekkel, csak sokkaknak fogalma sincs róla s nem érzékelik.
Nagyon szeretnék veled beszélni! Kérlek írj.
Nem :)
Nekem is vannak ilyenek,de sajnos nem a leendő páromról :/ :D
nem.
én is sokszor megálmodtam már a jövőt...emlékeztem 1-2 részletre amikor bekövetkezett és előre tudtam mi fog történni...
nem tudom hogyan működik, de én is tapasztaltam és szerintem nem bolond aki átél ilyet...
én más dimenziós lényekkel még nem találkoztam, de pl elértem azt az állapotot amikor nincs gondolat a fejemben, baromira ijesztő volt elsőre...
ezek olyan dolgok amiket sokan akkor hisznek el ha átéltek
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!