Hol tartasz 25 évesen?
Figyelt kérdés
Mit értél el eddig az életben (párkapcsolat, tanulmányok, karrier, anyagiak terén)? A tervek szerint haladsz?2015. márc. 14. 00:08
1/7 anonim válasza:
Semmit. Még a 25. életévemet sem. :D
2/7 anonim válasza:
Semmit! Az általános rendszergazda okj semmit sem ér, ha ezt előre tudom, a programozást választottam volna. Másik meg, elég erős szociális fóbiám van, így ahhoz is nagy akaraterő kell, hogy szimplán kimenjek az utcára... :(
3/7 anonim válasza:
Párkapcsolatom nincs, a diplomám még nem szereztem meg, viszont úgy adódott, hogy kvázi szakmán belül dolgozok, fejlődök, mellette képzem magam, és még egész jól is keresek vele. Nem mondom hogy felvet a pénz, vagy hogy "elértem" valamit, de van jövőképem és lehetőségeim.
4/7 anonim válasza:
Semmit, pedig már elmúltam 25.
Párkapcsolatom nincs, nem is volt.
3 szakmám van, de nem azokban dolgozom.
Minimálbért keresek, jobbra lehetőségem sincs.
5/7 anonim válasza:
@kettes
Nekem is sz*r a társasági életem, úgyhogy lehet nem kéne tanácsokat osztogatnom, de szerintem gondolj rá úgy mint valami edzésre, minél "megerőltetőbb" dolgokat csinálsz, annál előrébb leszel.
6/7 anonim válasza:
Ugyan már 26 vagyok, de:
- 3 éve szereztem egy mérnöki diplomát, szakmámban elhelyezkedtem, stabil helyen 255 bruttót keresek
- Még családdal élek, de hamarost költöznék egyelőre albérletbe
- Párkapcsolat: túl tartós nem akadt sajnos, de hosszú még az élet :)
- Most végzek lassan a másoddiplomával, remélem jár majd valami előrelépéssel...
7/7 anonim válasza:
Egy ideje 26 vagyok, tulajdonképpen még semmit nem értem el, anyámmal élek, párkapcsolatom még nem volt, egy 3 hónaposat leszámítva, de egyébként semmi komoly. A tanulmányaimat nem fejeztem be, jelenleg nincs munkám, lehetne ha bármit elvállalnék de amíg nem muszáj nem akarom magam leépíteni szellemileg valami monoton melóval -csak arra vennének fel papír nélkül- mert ha az ember egyszer egy ilyenbe beleragad ill. belefásul, onnantól jelentősen csökkenek az esélyei hogy valaha is kitörjön a mókuskerékből és kiharcoljon magának egy normálisabb függetlenebb életet. Vannak saját ötleteim amelyekbe rengeteg időt és energiát beleöltem az elmúlt 6-7 évben ami egyáltalán nem biztos hogy megfog térülni, de amíg látok rá esélyt és van még bennem erő, nem adom fel, folytatom mert vannak ambícióim. Viszont bárhogy is alakuljon majd a jövőm vagy épp a jelenem, felesleges nagyon elkeseredni a dolgokon, végső soron mit számít bármi is ha az életünk úgyis véges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!