Helo.25 eves fiu vagyok. Miert van az hogy a lanyok elvarjak a fiuktol hogy ok is borotvaljak a fanszorzetuket? Ez csak az utobbi 10-20 evben jelent meg. Szerintem a firfiak attol ferfiak hogy szorosek. A honajjnal is ez a helyzet.
Figyelt kérdés
koszonom. mar reguta nyomja a lelkem.2015. szept. 29. 19:39
1/11 anonim válasza:
Azért, hogy orális szexnél ne kelljen szőrszálakat szétköpködni.
szivesen.
(ui: a helyesírást is elvárják ezek a némberek)
2/11 anonim válasza:
Ahogy az első írja.Nem beszélve arról,hogy rohadt büdös tud lenni,mikor összeizzadnak a szőrszálak.Nem kell full csupaszra leszedni,de rövidre vágni ollóval,vagy géppel ajánlatos.Ja és hogy örülj:sokkal nagyobbnak is hat optikailag a szerszém,ha nincs a tövében a bozót.;)
3/11 anonim válasza:
normális ember nem várja el a másiktól, hogy intim területen szőrtelenítsen, mindenkinek meg van a maga kedvelt fazonja, amit meg lehet beszélni a másikkal, de ahol ez elvárás ott már régen rossz
egyébként meg a férfi szőrösen az igazi
4/11 anonim válasza:
Te miért várod el, hogy a lány szőrtelenítsen?
5/11 anonim válasza:
Házat és jó fizetést is elvárnak..
egyiket se kapják meg!
Talán ha lesz@rnák a férfiak a nők igényeit, akkor nem lennének azok az egekben!
6/11 anonim válasza:
Nem tudom miért van ez , de itt minden második embernek FEKETE PÁKÓ a nyelvtanára.
7/11 anonim válasza:
Én egy nőtől sem várom el hogy csupaszra borotválja, szerintem az keveseknek áll jól, mert nagyon kislányos, éretlen hatást kelt. Ha valaki bejelentené, hogy le kell borotválnom a farkam körül, akkor kiröhögném...
8/11 A kérdező kommentje:
helyes
2015. szept. 29. 20:58
9/11 anonim válasza:
Én sose vártam el, hogy bárki is bármit szőrtelenítsen. Legyen olyan ahogy neki jó. És persze én is maradok szőrös, mert nekem meg úgy jó. Szerencsére a barátom is úgy gondolkodik ahogy én.
Mondjuk a helyesírást én is elvárom, alap dolog.
10/11 anonim válasza:
Ez még kérdés? Engem meg lep, hogy ez valahol még kérdés, pedig 39 éves vagyok. Van még olyan férfi aki nem borotválja legalább a hónaplját? A fanszőzet sem hiszem, hogy már az időseken kívül van még valakinek. Azt meg csak a perverzeknél tudom elképzelni, hogy a bozótos női nemszervre gerjednének. Azt megértem valakinek a fazonra nyírt, van a akinek a csupsz jön be, de hogy a szőrős. Meg higiénia is. ÁÁááááá kamu kérdés ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!