Ti mennyire izgultok egy ismeretlen helyzet előtt?
Figyelt kérdés
Üdv,
arra lennék kíváncsi, hogy ki hogyan éli meg az ismeretlen helyzetek előtti órákat, esetleg napokat. pl: új munkahely stb.
Köszi.
2015. aug. 2. 09:41
1/8 anonim válasza:
én nem attól félek, pl egy új munkahelynél, hogy na vajon milyen lesz, hanem alapvetően az ismeretlen emberektől félek
2015. aug. 2. 09:47
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Szóval a kapcsolat teremtés ha jól értem.
Még érdekelne, hogy esetleg produkál valami testi tünetet? Gyomorideg, hasmenés vagy egyszerűen csak nem tudsz előtte enni stb. Köszi.
2015. aug. 2. 09:51
3/8 anonim válasza:
Azért csak figyelgesd magad, kedves kérdező, mert ha ezek a tünetek csak az elején vannak, az normális, de ha hetekkel, hónapokkal később is gyomorideggel mész a munkahelyre (pl) akkor az a munkahely nem neked való.
Nem szabad túlspilázni a dolgokat. Ha felvett oda a főnök, akkor nyilván a pozícióra alkalmasnak talált. A munkahelyi mobbingra nagyon ügyelj, mert kikészítheti az embert. Próbálj kedves, udvarias lenni, de ne varrjanak bármit a nyakadba, ne állj a munkatársak rendelkezésére állandóan, mert megszokják. Legyen meg az öt lépés távolság, a saját érdekedben.
2015. aug. 2. 10:19
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ma már jobb hangulatban megyek, nem annyira idegesen. :D Diákmelóról van szó és általában a kezdetekkel van a probléma, de akkor tünetei is vannak.
2015. aug. 2. 10:40
5/8 anonim válasza:
Volt egy időszak (suliidőszakban), amikor nagyon paráztam, de ezt idővel kinőttem, és most már kevésbé vagyok így. Régen vasárnap már tök ideg voltam, hogy mi lesz másnap a suliban. Amióta dolgozom már kevésbé vagyok parás, de a nehéz helyzetek előtt elfog a félsz.
2015. aug. 2. 18:24
6/8 anonim válasza:
Kemény stressz alatt tanulok (orvosi) és gyomorfekélyem alakult ki miatta. "Hála" a fekélynek a legkisebb stressz helyzetek előtt is erős gyomortáji szúró fájdalmat érzek, nehezen lélegzem és a legtöbbször még enni sem tudok (ez csökkentené a panaszaim), mert állandóan előadásom vagy gyakorlatom van és igen húzós kimenni vhonnét, mert a prof megsértődik vagy előszedni a boncteremben a kaját, így inkább kiszaladok a mosdóba és bekapok egy gyógyszert aztán rohanás vissza. Szóval ezt élem át hetente 3-4 alkalommal, a vizsgaidőszakról inkább nem is beszélek...
2015. aug. 2. 20:35
7/8 anonim válasza:
Utolsó, lehet nem neked való az orvosi akkor, nem? :( Azért ne tedd teljesen tönkre magad egy szakma megszerzése végett, mert van a gyomorfekélynél rosszabb is, nehogy rákos légy később :(
2015. aug. 2. 21:05
8/8 A kérdező kommentje:
Már sokkal jobb volt a helyzet, legközelebb már szívesen fogok menni idegesség nélkül. :D
A gyomorfekély elég kemény dolog, szerintem kezelned kellene ezt a nagy fokú idegességet, mert tönkre teszi az egészségedet... :( Annyit meg semmi sem ér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!