Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azokat a feleségeket és...

Azokat a feleségeket és anyukákat miért szólják le akiknek van igényük és idejük csinosan felöltözni és sminkelni?

Figyelt kérdés

2015. szept. 21. 15:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Olyat még nem láttam, akit azért szóltak volna meg, mert sminkelte magát és igényesen öltözködött. Azt meg ne mondja senki, hogy egy 24 éves nőnek a diáklány szerkó és csillogós smink (legyen akár igaz, akár kamu, bár inkább kamu) megfelelő viselet.
2015. szept. 21. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:

9-es.

Köszönöm szépen!:)

2015. szept. 21. 17:23
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Nekem még nincs gyerekem, de mindig csodálattal nézem azokat a nőket, akik például egy kávézóban ülnek a babakocsis picivel meg a párjukkal, szép ruhában, kisminelve. Mindig azt gondolom, hogy én is ilyen kiegyensúlyozott, nyitott igényes nő leszek majd akkor is, ha babánk születik.

Ha valaki leszólja az ilyet az valószínűleg csak irigy, vagy nincs jobb dolga, mint másokban hibát keresni.

2015. szept. 21. 17:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Van csomó olyan véranyu, aki azt hiszi, az az igazi anya, akinek a gyerek születése után csak a gyerek a gondja, más dologra nem gondol, ő megszűnt szuverén nő, ember lenni, mert már anya. Ezért az ő szemében az, aki ad magára, az nem a gyerekkel foglalkozik, és az már rossz anya. Ez sokszor kombinálódik azzal, hogy nyilván, ha a férjét is ennyire letojja (nem foglalkozik vele, nem csinosítja magát miatta), az a legtöbb esetben min. elkezdi a csinos nőket nézni, főleg, ha a feleség a házasságig az volt, csak a ceremónia után azt gondolta, hogy hopp, már megkaparintottam, már nem kell csinosnak lennem. És akkor, mivel azt nem akarja belátni, hogy ő hibázott valamit, és azt sem kényelmes magának bevallania, hogy a férje már nem úgy néz rá, szépen bemeséli magának, hogy biztos a sminkelt, szoknyás nő kellette magát, meg mekkora r....c... és amúgy is, milyen fennhéjázó, hogy a boltba is felöltözik, mikor a Juci meg én is simán lemegyünk a kinőtt mackóalsóban. És akkor ott van az a réteg emellett, aki régimódi rendszer szerint nevelkedett vagy vallásos. Amúgy utcán, tömegközlekedésen is simán fintorogva nézik sokan azokat az embereket, akiken smink van. És nem, nem az ízléstelen, rikító, elpacsmagolt sminkekről beszélünk, hanem az ízlésesről, amin talán picit több vagy színesebb szemhéjpúder van. Igénytelen, zsíros hajú, lenőtt hajfestékű, szőrös arcú, férfipólós nők szoktak rám fintorogni pl., pedig én nem is vagyok kifejezetten szép, és nagyon durva sminkjeim sem szoktak lenni (tehát partysminket nem teszek napközbenre).
2015. szept. 21. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy mindenkit leszólnak. Azt is, aki igénytelen, azt is aki ki van sminkelve.

De nézz meg egy sima magazint, egyik oldalon az van, hogy XY színésznő szülés után hogy néz már ki, elhagyta magát, narancsbőrös a feneke és fúúúú de ronda meg dagadt.

Másik oldalon másik híresség, szülés után vékonyan, csinosan: ez micsoda pocsék anya, biztos nem szoptatja a gyereket csak sanyargatja magát fogyókúrával.

2015. szept. 22. 05:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Én sportolok és amint tudtam visszatértem, egész nap a gyerekkel vagyok, este a férjem tud segíteni 1-2 órára, legalább az apjával is van a gyerek, nekem meg van 1-2 órám kikapcsolni az agyamat és mozogni.

Ezért is leszólnak :D hogy milyen sz@r anya vagyok, hiszen 24 órában lehányt melegítőben zsíros hajjal kéne babókázni.

2015. szept. 22. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!