Azokat a feleségeket és anyukákat miért szólják le akiknek van igényük és idejük csinosan felöltözni és sminkelni?
Nekem még nincs gyerekem, de mindig csodálattal nézem azokat a nőket, akik például egy kávézóban ülnek a babakocsis picivel meg a párjukkal, szép ruhában, kisminelve. Mindig azt gondolom, hogy én is ilyen kiegyensúlyozott, nyitott igényes nő leszek majd akkor is, ha babánk születik.
Ha valaki leszólja az ilyet az valószínűleg csak irigy, vagy nincs jobb dolga, mint másokban hibát keresni.
Én azt tapasztaltam, hogy mindenkit leszólnak. Azt is, aki igénytelen, azt is aki ki van sminkelve.
De nézz meg egy sima magazint, egyik oldalon az van, hogy XY színésznő szülés után hogy néz már ki, elhagyta magát, narancsbőrös a feneke és fúúúú de ronda meg dagadt.
Másik oldalon másik híresség, szülés után vékonyan, csinosan: ez micsoda pocsék anya, biztos nem szoptatja a gyereket csak sanyargatja magát fogyókúrával.
Én sportolok és amint tudtam visszatértem, egész nap a gyerekkel vagyok, este a férjem tud segíteni 1-2 órára, legalább az apjával is van a gyerek, nekem meg van 1-2 órám kikapcsolni az agyamat és mozogni.
Ezért is leszólnak :D hogy milyen sz@r anya vagyok, hiszen 24 órában lehányt melegítőben zsíros hajjal kéne babókázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!